24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika
Yerel

24 Kasım Öğretmenler Günü

Ezine ilçesinde, Öğretmenler Günü dolayısıyla tören yapıldı.

24.11.2015 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ezine ilçesinde, Öğretmenler Günü dolayısıyla tören yapıldı.

Atatürk Anıtı ve Parkı'ndaki törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Doğan, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Belediye Sinema Salonu'nda devam eden törende, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajı okundu. Şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri dağıtıldı.

Mesleğe yeni başlayan öğretmenler yemin etti.

Emekli öğretmenlere Kaymakam Ali Fuat Atik tarafından plaket verildi.

AK Parti İlçe Teşkilatı üyelerinden öğretmenlere ziyaret

AK Parti Lapseki İlçe Teşkilatı üyeleri, Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçe merkezi, belde ve köylerdeki okullar ziyaret ederek öğretmenlere karanfil verdi.

Partinin İlçe Başkanı Halil Özer, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü, tarihini, gelenek ve göreneklerini bilen, değerlerinin farkında olan nesiller yetiştirmenin öğretmenler sayesinde olacağını belirterek, "Öğretmenlerimiz sevgi ve fedakarlık, ağır bir sorumluluk gerektiren kutsal bir görev yapmaktadır. Bu inançla çok şey borçlu olduğumuz ve bu kutsal mesleği icra eden saygı değer öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement