24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika
Güncel

24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla birer mesaj yayımladı.

23.11.2016 20:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla birer mesaj yayımladı.

Milletvekili Tunç, mesajında, öğretmenlerin büyük bir fedakarlık örneği gösterdiğini ifade etti.

24 Kasım'da, Atatürk'e başöğretmenlik unvanının verildiğini anımsatan Tunç, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Öğretmenlerimize armağan edilen anlamlı bir gün. Böyle anlamlı günde tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten duygularımla kutluyorum. Bir ülkenin gelişmesi, çağdaş ülkeler seviyesinin üzerine çıkması, gelecek nesillerin emin ellerde yetişmesine bağlıdır. Öğretmenlerimiz büyük bir fedakarlık örneği göstererek, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmenin gayreti içerisinde görevlerini yapıyorlar."

Yalçınkaya da mesajında, öğretmenlerin, ülkenin köşesinde, en zor şartlarda görevlerini büyük bir özveriyle devam ettirdiklerini aktardı.

Yalçınkaya, şunları kaydetti:

"Hepimiz, bizleri bu günlere getiren öğretmenlerimize gönül dolusu şükran ve minnet borçluyuz. Mustafa Kemal Atatürk, 'Eğitim, bir milleti ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır ya da milleti esaret ve sefalete terk eder.' sözleriyle eğitime verdiği önemi göstermiştir. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement