24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika
Güncel

24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü

Andırın ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen törenle kutlandı.

24.11.2016 18:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Andırın ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen törenle kutlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Kaya tarafından Atatürk Ortaokulu bahçesindeki Atatürk büstüne çelenk sunması ile başlayan tören, Şehit Yasin Höbek Yatılı Bölge Ortaokulu salonunda devam etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Andırın Çok Programlı Lisesi Müdürlüğü tarafından hazırlanan program sunumu yapıldı.

Okulun tarih öğretmeni Servet Türkmen, yaptığı konuşmada, bir insanı kurtarmanın, bir alemi kurtarmak kadar önemli olduğunun çok iyi bilinmesi gerektiğini söyledi.

İyi eğitilen bir insanın, huzurlu bir toplum, mutlu bir gelecek anlamına geldiğini belirten Türkmen, "Baş döndürücü bir gelişimin olduğu bir çağda yaşıyoruz. Bunun için, öğretmenlerin kendilerini yenilemeleri, gelişmeleri yakından takip etmeleri gerekir. Öğretmen, yarını bir gün önceden yalayan kişi olmalıdır. Öğretmen, yaptıkları kadar yapmadıklarından da sorumludur. İnsanlık için cehaletten daha büyük bir düşman yoktur. Bu düşmanın tek yok edicisi eğitimdir, öğretmendir." diye konuştu.

Öğrenciler tarafından hazırlanan "Şehidin Öğretmeni" isimli tiyatro gösterisi ve koronun dinletisi ardından günle ilgili slayt sunumu yapıldı.

Programa, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Önsel, Cumhuriyet Savcısı Emrah Keleş, Hakim Mustafa Kaplan, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Başçavuş Sedat Yalçın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Şaban Avcı, daire amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement