24 Temmuz Basın Bayramı - Son Dakika
Yerel

24 Temmuz Basın Bayramı

Düzce Valisi Ali Fidan ve Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

23.07.2015 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Valisi Ali Fidan ve Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Fidan, mesajında, basının, kişilerin özel hayatlarına saygıyı, kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak tarafsızlık içinde çalışmalarını yürüttüğünü belirtti.

Demokratik toplumların en önemli güvencelerinden birisinin basın olduğunu vurgulayan Fidan, "Farklı görüş ve düşüncelerin seslendirilmesinde ve ortak yaşama kültürünün gelişmesinde basınımızın önemli görevler üstlendiği bir gerçektir. Demokratik kültürün ayrılmaz bir parçası olan basın kuruluşlarımızın, etik değerlere ve hukuka uygun, tarafsızlık içinde, doğru haber yapması, kişi haklarına ve özel hayata saygılı, toplumun hassasiyetlerine özen gösteren bir şekilde görev yapması demokrasimiz ve gazetecilik mesleğinin saygınlığı açısından büyük önem taşımaktadır" ifadesini kullandı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise basının kamuoyu oluşturmasında etkin rol oynadığını dile getirdi.

Halkın görüşlerinin en etkin şekilde yansımasına vesile olan iletişim aracının basın olduğunu kaydeden Keleş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Basın mensuplarının, mesleğin gerektirdiği ahlaki değerleri ön planda tutarak ülkenin menfaatlerini koruyan, toplumsal dinamikleri dengede tutan nitelikte haber yapmaları da kamuoyu için önem arz etmektedir. Başta Düzce'de sorumlu yayıncılık bilinciyle görev yapan medya mensuplarını kutluyor, bütün basın çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramı'nı tebrik ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 24 Temmuz Basın Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement