İstanbul'da 25 Şube ve İlçe Emniyet Müdürünün Yeri Değişti - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da 25 Şube ve İlçe Emniyet Müdürünün Yeri Değişti

İstanbul\'da 25 Şube ve İlçe Emniyet Müdürünün Yeri Değişti

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında 11 polis şefinin tayininden sonra dün gece 25 şube ve ilçe emniyet müdürünün de yeri değiştirildi.

22.12.2013 01:02  Güncelleme: 05:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'yi sarsan yolsuzluk ve rüşvet operasyonundan sonra İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın görevden alınmasıyla zirve yapan görevden alma sarsıntıları, 25 şube ve ilçe emniyet müdürünün de yerlerinin değiştirilmesiyle devam etti.

25 MÜDÜRÜN YERİ DEĞİŞTİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne Selami Altınok'un getirilmesinin ardından bu gece 25 şube ve ilçe müdürünün yerleri değiştirildi. Bu değişiklikler arasında en dikkat çekici olanı Fatih İlçe Emniyet Müdürü Ertan Erçıktı'nın müdüriyet emrine alınması oldu.

4 GÜNDE 2 DEĞİŞİKLİK

Ertan Erçıktı 4 gün önce Asayiş Şube Müdürü iken eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın tarafından Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilmişti. Dikkat çeken diğer bir değişiklik ise Narkotik Şube Müdürü Özcan Bulduk'un Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilmesi oldu.

ALTINOK'UN ÇALIŞMA EKİBİ BELLİ OLDU

Diğer dikkat çeken bir değişiklik ise Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Metin Titiz'in görevden alınması oldu. Ayrıca Personel Şube Müdürü Emin Yılmaz ve Çevik Kuvvet Şube Müdürü Muhammet Fatih Sarıyıldız da görev yeri değiştirilen müdürler arasında yer aldı. Yapılan bu değişikliklerle Selami Altınok yeni çalışma ekibini de belirlemiş oldu.

11 POLİS MÜDÜRÜ TAYİN EDİLMİŞTİ

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonundan sonra, operasyonu yapan Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Yakub Saygılı ve yardımcıları, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Nazmi Ardıç ve yardımcılarının da arasında bulunduğu 11 polis müdürü tayin edilmişti. Saygılı ve Ardıç müdüriyet emrine çekilmişti. Tayini çıkartılan müdürlerin yerine yeni müdürler atanmıştı.

Müdürlerin tayininin ardından ise İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın görevden alınmıştı. Çapkın'ın yerine de Aksaray Valisi Selami Altınok getirilmişti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel İstanbul'da 25 Şube ve İlçe Emniyet Müdürünün Yeri Değişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • Alper Kaya: seçimler geldiğinde bu Halkda sizi görevden almayı bilir. 43 9 Yanıtla Hasan Ben: Haklısın Kardeş gelecek seçimler bu Hükümete çok sağlam tokat olacak. 0 0
  • SALİH: Operasyon yapanların yerleri değiştiriliyor Türkiyedeki adalete bak.. 46 6 Yanıtla
  • SERDAR: Maalesef Akp hem bu adımlarla hem çözüm sürecindeki durumunla cok gözümden düştü bu saatten sonra akpye oy verilmez 29 18 Yanıtla onur yılmaz: aslan kardeşimm akp wermede kime weriyorsan wer gerçekten 0 0
  • Ali: Bu Yolsuzluğu Ört Pas Ederler. Ama Elbet Bir gün Kokusu Çıkar. Herkes Şunu Bilmelidir ki '' İki Kişinin Bildiği Sır Değildir '' Bu İktidar Resmen Oyuncu... 29 14 Yanıtla
  • YUNUS: Bu İçimizde Akpye Oy veren Türkler olduğu sürece bu ülkenin işi zor.Kürtler kadar olamadınız Adamlar nasıl birbirine bağlı gidn Kürtlerin cok yoğun olduğu Güneydoğuda Türk bayrağı acın gezin Türküm diyinde göreyim? Diyemessiniz ama bundan 15-20 yıl sonra ah keşke vah keşke diyeceksiniz Türkler birbirinize bağlı değilsiniz.Akp Türk Irkı Yoktur diyen bir parti nasıl halen bu akpnin adını anıyorsunuz sevgili Türk arkadaşım? Hadi Kürtleri anlarım Başbakan her dediklerini yapıyor adamlar oy verir.Siz ne veriyorsunuz? Yarın Birgün Kürdistanın Kurulması, Heryerin Kürtce olması cokmu hoşunuza gidecek? Zaten Türkiyede Bir Kürt İstilası var hiçmi araştırmıyorsunuz Büyümeyi neden bu kadar cocuk olduğunu? Arkadaşlar durumun ciddiyetinde olun.Başbakan boş yere 3 Çocuk yapın demiyor Orada msj veriyor Eğer bu şekilde giderse Türk Nüfusu Kürt Nufusundan az olacak işte o zaman Ne Türküm diyebileceksiniz nede Türkiye diyeceksiniz adamlar Türkiyenin ismini bile değiştirlrler durumun ciddiyetinde Olun 30 7 Yanıtla SERKAN: HASANS kim korkudan kafayı yemiş görürüz bakalım zamanı gelince. 0 0 SAMSUNLU: Gördüğüm en mantıklı en gerçek en güzel yazı tebrik ederim.. 0 0
  • HASAN: İçimizde daha böyle akpli parti fanatikleri olduğu sürece Türkiye diye birşey kalmaz bence bakın biran önce kendinizi Yurtdışına atmaya.Türkiye'den bu kadar bilincsiz insan varken hiçbirşey olmaz 25 11 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı
    06:49 Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı

    Tokat'ta önceki gün meydana gelen 5,6'lık depremin ardından gün ağarınca hasarın boyutu netlik kazandı. Dron ile havadan görüntülenen merkez üssünde hasarın boyutu gözler önüne serildi. Depremin etkisiyle oluşan hasarın tam boyutu ve zarar görenlerin durumuyla ilgili detaylı bilgilendirme yetkililer tarafından gün içerisinde yapılması bekleniyor.

  • İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
    06:09 İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

    İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı
    06:06 İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü ancak tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve binada hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ve soruşturma başlatıldı.

  • İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
    05:28 İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, tekstil malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyerek bitişiğindeki binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda tekstil atölyesi kullanılamaz hale gelirken, binada da hasar meydana geldi.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.


Advertisement