25. Yaşta 25 Yıllık Personele Anlamlı Gece - Son Dakika
Yerel

25. Yaşta 25 Yıllık Personele Anlamlı Gece

25. Yaşta 25 Yıllık Personele Anlamlı Gece

Selçuk Ticaret Odası 25. Kuruluş Yıldönümünde 25 yıllık emektar personeli için gece düzenledi.

09.07.2014 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selçuk Ticaret Odası 25. Kuruluş Yıldönümünde 25 yıllık emektar personeli için gece düzenledi.

Selçuk Ticaret Odası, kurulduğu ilk günden beri hizmet vererek geçtiğimiz aylarda emeklilik hayatına başlayan personeli Gürsu Özütürk için bir gece düzenledi.

25 yıldır Selçuk Ticaret Odası'nda Ticaret Sicil Memuru olarak hizmet veren Gürsu Özütürk için düzenlenen yemeğe mevcut yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve STO çalışanları ile geçmişte mesai yaptığı Oda Başkan ve meclis başkanları katıldı.

Yemekte konuşan STO Başkanı Koray Yolcu, odanın kurulduğu ilk günden bugüne kadar hizmet veren Gürsu Özütürk'ün isminin Odanın ismiyle bütünleştiğini söyledi. Yolcu; "Bugün Odamız için önemli bir gece yaşıyoruz. Selçuk'ta Ticaret Odası deyince herkesin aklına Gürsu Hanım gelir. Kendisi hizmetleriyle hem odamıza hem de Selçuk ticaret hayatına önemli katkılar sağladı. Biz Odada geçen hizmetleri nedeniyle ona böyle bir geceyle teşekkür etmek istedik. Arkadaşımıza güzel bir emeklilik yaşamı diliyoruz."dedi.

Verdiği hizmetler anısına plaket ve hediyeler verilen Gürsu Özütürk böyle bir gece hazırladıkları için emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ve çok duygulandığını söyledi.

HEPBİRLİKTE 25. YIL PASTASI KESTİLER

Eski başkanlardan Remzi Çelikel, Bayram Bozdemir ve önceki dönem Meclis Başkanı Tijen Aras'ın da bulunduğu gecede odanın 25. yıl pastasını keserek başarıyla dolu nice 25 yıllar dileklerinde bulunuldu. Duygu dolu anların yaşandığı gecede emekli personele eski yönetici ve çalışma arkadaşları tarafından da birçok hediye verildi. Ticaret Odası ailesi hatıra fotoğrafı çekilerek geceyi ölümsüzleştirdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 25. Yaşta 25 Yıllık Personele Anlamlı Gece - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement