26. Bodrum Cup İçin Geri Sayım - Son Dakika
Güncel

26. Bodrum Cup İçin Geri Sayım

"Bodrum Cup City", Gümbet'te yaklaşık 150 yatın yan yana bağlanarak 2000'e yakın nüfuslu bir deniz kenti oluşturuluyor.

15.10.2014 09:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toplam alanı 1200 metrekareyi aşan yüzen şehirde İlhan Şeşen konser verecek. Bodrum ve yöresine özgü kıyafetler, ayakkabı ve sandaletler, süngerler, takılar, yiyecekler ve daha birçok lokal değerler sergilenecek.

Era Bodrum Yelken Kulübü'nce 1989'dan bu yana düzenlenen The Bodrum Cup tüm dünyada yolcuların da yarışlarda hazır bulunduğu Akdeniz'in en büyük sportif deniz festivali. Bodrum Cup'ın 26. yılında yarışcılar 20-25 Ekim tarihleri arasında Bodrum yarımadası ve komşu Yunan Adalarına yelken açacak. Toplam 82 deniz mili uzunluğunda beş etapta tamamlanacak yarışlarda ilk gün rota Bodrum'dan başlayıp, yine Bodrum da bitecek. Sırasıyla Kalimnos, Leros, ve Yalıkavak Palmarina rotalarında sürecek 26. Bodrum Cup Yalıkavak-Bodrum etabı ile son bulacak.

Palmarina Bodrum ana sponsorluğunda, Çağdaş Holding, Bodrum Cruise Port, Denizbank ve Bodrum'daki kurum ve kuruluşlarının destekleri ile yapılacak Bodrum Cup Yat yarışları 26. yılında Gümbet'te deniz üzerine kurulan "Bodrum Cup City" adlı yüzer şehirde üslenecek. "Bodrum Cup City"de yaklaşık 150 yatın yan yana bağlanarak 2000e yakın nüfuslu bir deniz kenti oluşturması bekleniyor. Toplam alanı 1200 metrekareyi aşan Bodrum Cup City'de oluşturulan meydan 500 metrekare genişliğinde. Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Yetkililerince verilen bilgiye göre bu meydanda . başta bir İlhan Şeşen konseri olmak üzere bir çok eğlence, ödül töreni ve etkinlik programı düzenlenecek. Bodrum Cup City'de ayrıca artık pazar ve çarsılarda pek rastlanmayan özlediğimiz değerleri ile Bodrum ve yöresine özgü kıyafetler, ayakkabı ve sandaletler, süngerler, takılar, yiyecekler ve daha birçok lokal değerleri sergilenecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 26. Bodrum Cup İçin Geri Sayım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement