Son dakika Arsenal FC haberleri, Arsenal FC son dakika, son dakika Arsenal FC

Son Dakika Arsenal Fc Haberleri

  • Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final kuraları çekildi
    15 Mar Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final kuraları çekildi

    Avrupa'nın en prestijli futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final kuraları çekildi ve eşleşmeler belli oldu. İşte nefes kesecek maçlar...

  • UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri belli oldu
    15 Mar UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri belli oldu

    UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri Nyon'da gerçekleştirilen kura çekimiyle belirlendi. Arsenal, Atletico Madrid, Barcelona, Bayern Münih, Borussia Dortmund, Manchester City, Real Madrid ve Paris Saint-Germain çeyrek finale yükseldi. Yarı final eşleşmeleri ise Atletico Madrid - Borussia Dortmund / Paris Saint-Germain - Barcelona ve Arsenal - Bayern Münih / Real Madrid - Manchester City olarak belirlendi.

  • Barcelona ve Arsenal UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükseldi
    13 Mar Barcelona ve Arsenal UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükseldi

    UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçlarının ardından Barcelona ve Arsenal çeyrek finale yükseldi. Barcelona, Napoli'yi 3-1 mağlup ederek çeyrek finale adını yazdırırken, Arsenal ise Porto'yu seri penaltılar sonucunda geçerek çeyrek finale çıktı.

  • Liverpool ile Manchester City Berabere Kaldı
    10 Mar Liverpool ile Manchester City Berabere Kaldı

    Premier Lig'de Liverpool ile Manchester City arasında oynanan mücadele 1-1 berabere sonuçlandı. John Stones'un golüyle öne geçen Manchester City'ye Alexis Mac Allister'ın penaltı golüyle yanıt veren Liverpool, maçtan 1 puanla ayrıldı. Bu sonuçla Liverpool 2. sırada yer alırken, Manchester City ise 3. sıraya geriledi. Ayrıca, Jurgen Klopp ve Pep Guardiola arasındaki son karşılaşma da bu maçta gerçekleşti.

  • Arsenal, Son 7 Maçta 31 Gol Atarak Dikkatleri Üzerine Çekti
    05 Mar Arsenal, Son 7 Maçta 31 Gol Atarak Dikkatleri Üzerine Çekti

    Premier Lig temsilcilerinden Arsenal, son 7 maçta toplamda 31 kez gol atarak büyük bir performans sergiledi. Mikel Arteta'nın öğrencileri, ligdeki 19 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 61 puan toplayarak 3. sırada yer alıyor. Ayrıca, bu sezon 27 maçta attığı 68 golle Premier Lig'de en fazla gol atan takım konumunda bulunuyor.

  • Fenerbahçe, Edin Dzeko'nun yerine gözünü Arsenal'ın yıldızına dikti
    28 Şub Fenerbahçe, Edin Dzeko'nun yerine gözünü Arsenal'ın yıldızına dikti

    Fenerbahçe'nin bu sezon başında kadrosuna kattığı yıldız forvet Edin Dzeko hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Habere göre, Dzeko'nun bu sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimali bulunuyor. Sarı-lacivertlilerin yeni golcü adayı ise Arsenal'dan Eddie Nketiah.

  • Manchester City 6 golle kazandı, Erling Haaland 5 golle coştu rekora ortak oldu
    28 Şub Manchester City 6 golle kazandı, Erling Haaland 5 golle coştu rekora ortak oldu

    Premier Lig'de Liverpool ve Arsenal ile şampiyonluk mücadelesi veren Manchester City, İngiltere FA Kupası'nda Luton Town'a konuk oldu. Mücadeleyi 6-2 kazanan Manchester City çeyrek finale yükselen taraf olurken geceye 5 golle, Norveçli yıldız Erling Haaland damgasını vurdu.

  • Lukas Podolski dönerci oldu, servetine servet kattı
    26 Şub Lukas Podolski dönerci oldu, servetine servet kattı

    Türkiye'de Galatasaray ve Antalyaspor formaları giyen Lukas Podolski, ticari girişimlerinden büyük başarı sağladı. 2017 yılında dondurma markası Ice Cream United'ı kurduktan sonra, 2018'de Almanya'da Mangal Döner adlı restoran zincirini açan Podolski, bu girişimleri sayesinde 180 milyon euro üzerinde servet kazandı.38 yaşındaki futbolcu, bu başarısıyla geniş yankı uyandırdı.

  • İngiltere Lig Kupası'nda şampiyon Liverpool
    25 Şub İngiltere Lig Kupası'nda şampiyon Liverpool

    Liverpool, İngiltere Lig Kupası finalinde Chelsea'yi 1-0 mağlup ederek şampiyon oldu.

  • Premier Lig: Arsenal, West Ham'ı 6-0 mağlup etti
    11 Şub Premier Lig: Arsenal, West Ham'ı 6-0 mağlup etti

    Premier Lig 24. hafta maçında Arsenal, deplasmanda karşılaştığı West Ham'ı 33 dakikada bulduğu 6 golle 6-0 mağlup etti.

  • Arsenal, West Ham United'ı 6-0'lık skorla mağlup etti
    11 Şub Arsenal, West Ham United'ı 6-0'lık skorla mağlup etti

    İngiltere Premier Lig'in 24. haftasında Arsenal, deplasmanda karşı karşıya geldiği West Ham United'ı 6-0'lık skorla mağlup etti. Arsenal, bu galibiyetle puanını 52'ye yükselterek 3. sıradaki yerini korudu. West Ham United ise 8. basamağa geriledi.

  • Murat Kurum, Başakşehir Spor Kulübü'nü Ziyaret Etti
    05 Şub Murat Kurum, Başakşehir Spor Kulübü'nü Ziyaret Etti

    İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Başakşehir Spor Kulübü'nü ziyaret ederek basın açıklaması yaptı. Kurum, İstanbul'un uluslararası turnuvaların oynanabileceği bir şehir haline gelmesini istediklerini belirtti. Ayrıca, genç takımların uluslararası organizasyonlar yapacağını ve bu projenin geleceğin gençlerine altyapı sağlayacağını ifade etti.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tartışılan Hatay çıkışına Murat Kurum'dan destek
    05 Şub Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tartışılan Hatay çıkışına Murat Kurum'dan destek

    AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Adayı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hatay'da merkezi ve yerel yönetim arasında uyum olması gerektiği yönündeki açıklamalarıyla ilgili "Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği budur. Uyum ve ahenk arkadaşlar, bu şehir hepimizin, bu ülke hepimizin." dedi.

  • AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Adayı Murat Kurum, Başakşehir Futbol Kulübü'nü ziyaret etti
    05 Şub AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Adayı Murat Kurum, Başakşehir Futbol Kulübü'nü ziyaret etti

    AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Adayı Murat Kurum, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nü ziyaret ederek, başkan Göksel Gümüşdağ ile görüştü.

  • AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Adayı Murat Kurum, Başakşehir Futbol Kulübü'nü ziyaret etti
    05 Şub AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Adayı Murat Kurum, Başakşehir Futbol Kulübü'nü ziyaret etti

    AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Adayı Murat Kurum, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nü ziyaret ederek, başkan Göksel Gümüşdağ ile görüştü. Kurum, İstanbul'un spor potansiyelinden bahsederek, Spor Vadisi planını açıkladı. Ayrıca, genç takımlar için uluslararası turnuvalar düzenleme planları olduğunu belirtti. Kurum, yerel yönetimlerin uyumlu olmasının şehre avantaj sağladığını ifade etti.

  • Arsenal, Liverpool'u 3-1 mağlup ederek üst üste 3. galibiyetini aldı
    04 Şub Arsenal, Liverpool'u 3-1 mağlup ederek üst üste 3. galibiyetini aldı

    Premier Lig'in 23. haftasında Arsenal, evinde karşılaştığı Liverpool'u 3-1'lik skorla mağlup etti. Arsenal, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli ve Leandro Trossard'ın golleriyle galip gelirken, Liverpool'un tek golünü Gabriel kendi kalesine attı. Arsenal, bu galibiyetle puanını 49'a çıkarırken, Liverpool liderlik koltuğunda oturmaya devam ediyor.

  • Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde en iyi golü atan oyuncu oldu
    31 Oca Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde en iyi golü atan oyuncu oldu

    UEFA Şampiyonlar Ligi resmi sosyal medya hesabı, 2023-2024 sezonu grup aşamalarında atılan en iyi 10 golü açıkladı. Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu'nun Manchester United maçında attığı gol, en güzel gol seçildi. Tete ise ikinci sırada yer aldı.

  • Kerem Aktürkoğlu'nun golü UEFA Şampiyonlar Ligi'nde en güzel gol seçildi
    31 Oca Kerem Aktürkoğlu'nun golü UEFA Şampiyonlar Ligi'nde en güzel gol seçildi

    Galatasaray'ın 25 yaşındaki futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun, Manchester United maçında attığı gol, UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamalarında atılan en güzel gol seçildi. Tete'nin, Kopenhag karşısında kaydettiği gol de 2. sırada yer aldı. UEFA Şampiyonlar Ligi resmi sosyal medya hesabı, bu sezon Şampiyonlar Ligi grup aşamalarında atılan en iyi 10 golü duyurdu.

  • Fernando Santos onayı verdi! Beşiktaş, Paulista için düğmeye bastı
    30 Oca Fernando Santos onayı verdi! Beşiktaş, Paulista için düğmeye bastı

    Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beşiktaş, Valencia'dan 33 yaşındaki stoper Gabriel Paulista'yı renklerine bağlamak için harekete geçti.

  • Avrupa'ya dönmeyi kafasına koyan Benzema, yeni teklifi hiç düşünmeden reddetti
    23 Oca Avrupa'ya dönmeyi kafasına koyan Benzema, yeni teklifi hiç düşünmeden reddetti

    Al-Ittihad yönetimi, Karim Benzema'yı Suudi Arabistan'da tutmak için başka bir takıma kiralık gitmesi teklifinde bulundu ancak Benzema bu teklifi reddetti. Arsenal, Real Madrid ve Olimpik Lyon gibi birçok Avrupa ekibiyle adı anılan Benzema, Avrupa'ya dönmekte kararlı.

  • Dünya devi, Sacha Boey için düğmeye bastı
    23 Oca Dünya devi, Sacha Boey için düğmeye bastı

    Paris Saint-Germain, Galatasaray'ın yıldızı Sacha Boey'i renklerine bağlamak için harekete geçti. Arsenal'in de devrede olduğu Fransız futbolcu da PSG'ye sıcak bakıyor.

  • FIFA Başkanı Taraftarları Irkçı Tezahürat Yapan Takımların Hükmen Mağlup Sayılmasını İstiyor
    21 Oca FIFA Başkanı Taraftarları Irkçı Tezahürat Yapan Takımların Hükmen Mağlup Sayılmasını İstiyor

    FIFA Başkanı Gianni Infantino, taraftarları ırkçı tezahürat yapan takımların hükmen mağlup sayılması gerektiğini savundu. Infantino, son yaşanan ırkçı olaylar üzerine sert cezaların getirilmesi gerektiğini açıkladı. AC Milan ve Sheffield Wednesday maçlarında yaşanan ırkçı tacizlerin ardından FIFA Başkanı, maçın durması, ikinci kez durması ve tatil edilmesi aşamalarının yanı sıra, ırkçılık yapan takımın hükmen yenik sayılması önerisini getirdi. Bu öneriye destek veren futbol camiası, ırkçılığın önlenmesi için daha güçlü yaptırımların uygulanması gerektiğini vurguladı.

  • Marc Overmars, Futbol Şube Sorumlusu Olduğu Dönemdeki Cinsel Taciz İddiaları Nedeniyle Görevinden Uzaklaştırıldı
    10 Oca Marc Overmars, Futbol Şube Sorumlusu Olduğu Dönemdeki Cinsel Taciz İddiaları Nedeniyle Görevinden Uzaklaştırıldı

    Hollanda'nın eski milli futbolcusu Marc Overmars, Ajax Futbol Şube Sorumlusu olduğu dönemde kadın çalışanlara yönelik cinsel taciz iddialarıyla gündeme gelmiş ve iki yıllığına görevinden uzaklaştırılmıştı. Şu anda Royal Antwerp'in sportif direktörü olan Overmars, bu görevi bırakmak zorunda kalacak. FIFA Disiplin Kurulu tarafından verilen ceza, dünya genelinde uygulanacak ve Overmars'ın Royal Antwerp'teki görevine son verilecek.

  • Juventus Kenan Yıldız kararını verdi
    05 Oca Juventus Kenan Yıldız kararını verdi

    Juventus, son dönemdeki performansıyla büyüleyen 18 yaşındaki yıldız futbolcu Kenan Yıldız'ı kış transfer döneminde bırakmama kararı aldı.

  • Yönetimin kararı net! Premier Lig devi yıldız futbolcu için İstanbul'a geliyor
    03 Oca Yönetimin kararı net! Premier Lig devi yıldız futbolcu için İstanbul'a geliyor

    Premier Lig devi Arsenal, Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor. İki yıldır izledikleri 24 yaşındaki oyuncu için iyi bir teklif hazırlayan İngiliz ekibi, önümüzdeki hafta İstanbul'a çıkarma yapacak. Ancak Fenerbahçe yönetimi, şampiyonluk hedefiyle kurduğu kadroyu bozmak istemiyor ve Ferdi'nin ocak ayında gitmesine izin vermeyecek. Ferdi'nin de Fenerbahçe'de kalmak istediği öğrenildi.

  • Premier Lig'de Liderlik Sık Sık El Değiştiriyor
    02 Oca Premier Lig'de Liderlik Sık Sık El Değiştiriyor

    İngiltere Premier Lig'de bu sezon ilk 20 haftada 9 kez liderlik el değiştirdi. Liverpool, Aston Villa, Arsenal ve Tottenham gibi takımlar zirvede yer aldı. Şu anda lider durumda olan Liverpool, Manchester City'nin 5 puan önünde şampiyonluk yarışını sürdürüyor.

  • Bir de Premier Lig'de ounuyor! Skora kızan kaleci sinirini top toplayıcı çocuktan çıkardı
    27 Ara Bir de Premier Lig'de ounuyor! Skora kızan kaleci sinirini top toplayıcı çocuktan çıkardı

    Premier Lig'in 19. haftasında Bournemouth ile Fulham arasında oynanan maçta, konuk takım kalecisi Bernd Leno'nun top toplayıcı çocuğu itmesi büyük tepki çekti. 31 yaşındaki kaleci, maçtan sonra çocuğun yanına giderek özür diledi. Ancak taraftarlar, Leno'nun bu hareketini ve hakemin ona ikinci sarı kartı vermeyişini sert eleştirdi.

  • Sporda 2023 böyle geçti: Mart
    24 Ara Sporda 2023 böyle geçti: Mart

    Sporda 2023 yılının mart ayında, milli sporcu Tuğba Danışmaz'ın Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'nda kadınlar üç adım atlamada altın madalya kazanması, Türkiye'nin deplasmanda Ermenistan ile yaptığı maçı izleyen Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'nun, 15 yıl sonra bakan düzeyinde iki ülke...

  • Arsenal, Liverpool ile berabere kalarak liderliğini sürdürdü
    23 Ara Arsenal, Liverpool ile berabere kalarak liderliğini sürdürdü

    Arsenal, Premier Lig'in 18. haftasında Liverpool ile 1-1 berabere kalarak liderliğini korudu. Gabriel'in golüyle öne geçen Arsenal'e, Mohamed Salah'ın golüyle Liverpool karşılık verdi. Mücadele 1-1 sona erdi ve Arsenal liderliğini sürdürdü.

  • Trabzonspor Başkanı Doğan: Türk futbolu artık çıkılmaz bir noktaya gelmiştir
    23 Ara Trabzonspor Başkanı Doğan: Türk futbolu artık çıkılmaz bir noktaya gelmiştir

    Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, "Türk futbolu artık çıkılmaz bir noktaya gelmiştir.

  • Galatasaraylı futbolcular UEFA Şampiyonlar Ligi'nde en iyi gol adayları arasında
    20 Ara Galatasaraylı futbolcular UEFA Şampiyonlar Ligi'nde en iyi gol adayları arasında

    Galatasaraylı futbolcular Kerem Aktürkoğlu ve Mateus Tete, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2023-2024 sezonunun grup aşamasının en iyi golü adayları arasında gösterildi. Kerem Aktürkoğlu'nun Manchester United maçında attığı gol ve Mateus Tete'nin Kopenhag maçındaki golü, sezonun en iyi golleri arasında yer aldı. Diğer adaylar arasında Gabriel Jesus, Alvaro Morata, Armindo Tue Bruma, Joelinton Cassio, Erling Haaland, Bruno Fernandes, Xavi Simons ve Meschack Elia bulunuyor. Futbolseverler, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin internet sitesine girerek oy kullanabilecekler.

  • Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu eşleşmeleri belli o! Kopenhag, Manchester City ile eşleşti
    18 Ara Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu eşleşmeleri belli o! Kopenhag, Manchester City ile eşleşti

    Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu kuraları çekildi ve eşleşmeler belli oldu. Galatasaray'ın grubundan çıkan Kopenhag, son 16 turunda Manchester City ile kozlarını paylaşacak. İşte eşleşmeler...

  • UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu Eşleşmeleri Belli Oldu
    18 Ara UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu Eşleşmeleri Belli Oldu

    UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu eşleşmeleri, İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde yapılan kura çekimi sonucunda belli oldu. Porto - Arsenal, Napoli - Barcelona, Paris Saint-Germain - Real Sociedad, Inter - Atletico Madrid, PSV Eindhoven - Borussia Dortmund, Lazio - Bayern Münih, Kopenhag - Manchester City, Leipzig - Real Madrid eşleşmeleri belirlendi.

  • Arsenal, Brighton'ı yenerek liderliğe yükseldi
    18 Ara Arsenal, Brighton'ı yenerek liderliğe yükseldi

    İngiltere Premier Lig'de Arsenal, Brighton Hove Albion'ı 2-0 yenerek liderliğe yükseldi. Bundesliga'da Bayer Leverkusen, Eintracht Frankfurt'u 3-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. İtalya'da Inter, Lazio'yu deplasmanda 2-0 yendi. LaLiga'da Real Madrid, Villarreal'i 4-1 yenerek liderliğe yükseldi. PSG, Lille ile 1-1 berabere kalarak puan kaybetti.

  • Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi performansı
    16 Ara Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi performansı

    Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 17 kez grup aşamasına katıldı ancak sadece 4 kez üst tura çıkabildi. Son sezonunda grup üçüncüsü olarak Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazandı.

  • Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek
    13 Ara Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek

    Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde elenerek UEFA Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazandı. Bu sezon Avrupa serüvenine 2. turdan başlayan Galatasaray, gruplarda 5 puan toplayarak 3. sırada yer aldı. Cimbom, Avrupa Ligi'nde daha önce 92 maça çıktı ve son olarak 2021-2022 sezonunda son 16 turunda elendi.

  • UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Takımlar Belli Oldu
    13 Ara UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Takımlar Belli Oldu

    UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 4 grupta maçlar tamamlandı. Bayern Münih, Kopenhag, Arsenal, PSV Eindhoven, Real Madrid, Napoli, Real Sociedad ve Inter son 16'ya yükseldi. Galatasaray ise UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek.

  • UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup aşaması tamamlandı
    13 Ara UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup aşaması tamamlandı

    UEFA Şampiyonlar Ligi 2023-2024 sezonunda grup aşamasının son haftasında A, B, C ve D gruplarında oynanan maçlar sonucunda Kopenhag dışında Bayern Münih, Arsenal, PSV Eindhoven, Napoli, Real Madrid, Inter ve Real Sociedad son 16 turuna yükseldi.

  • Hakem Halil Umut Meler'e Saldırı! Türk Futbolunda Utanç Gecesi
    12 Ara Hakem Halil Umut Meler'e Saldırı! Türk Futbolunda Utanç Gecesi

    HAKEM HALİL UMUT MELER'E SALDIRI ! TÜRK FUTBOLUNDA UTANÇ GECESİ-Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, 1-1 biten Rizespor maçının ardından sahaya girerek karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler'e yumruk attı.

  • Metin Öztürk: 'Kadroları tartıya vurduğunuz zaman 3 puana yakın taraf Galatasaray'
    12 Ara Metin Öztürk: 'Kadroları tartıya vurduğunuz zaman 3 puana yakın taraf Galatasaray'

    Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Kopenhag maçı öncesi yaptığı açıklamada, 'Şu an 3 puan haricinde bir alternatif düşünmüyoruz. Zaten kadroları da tartıya vurduğunuz zaman 3 puana yakın olan taraf Galatasaray' dedi.

  • Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk: Şu an 3 puan haricinde bir alternatif düşünmüyoruz
    11 Ara Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk: Şu an 3 puan haricinde bir alternatif düşünmüyoruz

    Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Kopenhag maçı öncesi yaptığı açıklamada, 'Şu an 3 puan haricinde bir alternatif düşünmüyoruz. Zaten kadroları da tartıya vurduğunuz zaman 3 puana yakın olan taraf Galatasaray' dedi.

  • Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk: 'İki Türk takımı Arabistan'a gidecek. Biz de televizyondan seyrederiz, kupayı alır döneriz'
    11 Ara Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk: 'İki Türk takımı Arabistan'a gidecek. Biz de televizyondan seyrederiz, kupayı alır döneriz'

    Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Öztürk, Süper Kupa'nın Arabistan'da oynanması hakkında da konuşarak, 'Oraya Avrupa'nın diğer takımları da gidiyor. Biz de televizyondan seyrederiz, kupayı alır döneriz' dedi.

  • Galatasaray, Kopenhag deplasmanında gruptan çıkma peşinde
    11 Ara Galatasaray, Kopenhag deplasmanında gruptan çıkma peşinde

    Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. ve son maçında deplasmanda Danimarka ekibi Kopenhag ile karşılaşacak.

  • UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 6. ve son hafta heyecanı başlıyor
    11 Ara UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 6. ve son hafta heyecanı başlıyor

    UEFA Şampiyonlar Ligi 2023-2024 sezonunda grup aşamasının 6. ve son haftası yarın başlıyor. Galatasaray, Kopenhag'a konuk olacak ve son 16 turuna kalma şansını yakalayabilecek.

  • Galatasaray, Parken Stadı'nda tarihi bir maça çıkacak
    10 Ara Galatasaray, Parken Stadı'nda tarihi bir maça çıkacak

    Galatasaray Futbol Takımı, Danimarka'nın başkenti Kopenhag'daki Parken Stadı'nda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak için mücadele edecek. Galatasaray, 23 yıl önce UEFA Kupası'nı kazandığı bu statta Danimarka'nın Kopenhag ekibini yenmesi halinde son 16 turuna yükselecek.

  • Aston Villa, Arsenal'i 1-0 mağlup etti
    09 Ara Aston Villa, Arsenal'i 1-0 mağlup etti

    Unai Emery yönetimindeki Aston Villa, Arsenal'i 1-0 yenerek üçüncü sıraya yükseldi. Arsenal ise ikinci mağlubiyetini aldı ve 2. sırada kaldı. Liverpool ise Crystal Palace'ı 2-1 mağlup ederek liderliğe yükseldi.

  • Cardiff City Teknik Direktörü Erol Bulut'un hedefi Premier Lig Açıklaması
    06 Ara Cardiff City Teknik Direktörü Erol Bulut'un hedefi Premier Lig Açıklaması

    İngiltere Championship ekibi Cardiff City'nin teknik direktörü Erol Bulut, İngiltere'de çalışan ilk Türk teknik direktör olmaktan dolayı gurur duyduğunu ve hedefinin takımıyla Premier Lig'de mücadele etmek olduğunu söyledi.

  • Premier Lig'de Arsenal liderliğini sürdürdü
    04 Ara Premier Lig'de Arsenal liderliğini sürdürdü

    İngiltere Premier Lig'in 14. haftasında Arsenal, evinde Wolverhampton'ı 2-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Liverpool, Fulham'ı 4-3 yenerek 2. sıraya yükseldi. Manchester City ise Tottenham ile 3-3 berabere kaldı. Aston Villa, Bournemouth ile 2-2 berabere kaldı.

  • Sakatlanan Pepe'nin bugün MR'ı çekilecek
    04 Ara Sakatlanan Pepe'nin bugün MR'ı çekilecek

    Trabzonspor'un Kayserispor'a mağlup olduğu maçta sakatlanan Pepe'nin durumu bugün çekilecek MR sonrası netlik kazanacak. Umut Güneş ise ilk kez forma şansı buldu.

  • Arsenal, Wolverhampton'ı mağlup ederek liderliğini sürdürdü
    02 Ara Arsenal, Wolverhampton'ı mağlup ederek liderliğini sürdürdü

    İngiltere Premier Lig'in 14. haftasında Arsenal, sahasında Wolverhampton'ı 2-1 mağlup etti. Bukayo Saka ve Martin Odegaard'ın attığı gollerle galibiyete ulaşan Arsenal, üst üste 3. galibiyetini elde etti. Wolverhampton'ın tek golü Matheus Cunha'dan geldi. Arsenal, 33 puana yükselerek liderliğini sürdürürken, Wolverhampton ise 15 puanla 13. sırada yer aldı.

  • Kerem Aktürkoğlu'nun golü haftanın golü seçildi
    01 Ara Kerem Aktürkoğlu'nun golü haftanın golü seçildi

    Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun, Manchester United maçında attığı gol UEFA Şampiyonlar Ligi'nde haftanın golü seçildi.

  • Kerem Aktürkoğlu'nun golü haftanın golü seçildi
    01 Ara Kerem Aktürkoğlu'nun golü haftanın golü seçildi

    UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 5. haftasında Galatasaray'a Manchester United karşısında 71. dakikada 3-3 beraberliği getiren Kerem Aktürkoğlu'nun golü, haftanın golüne aday olan 4 gol arasında ilk sırada yer aldı. Aktürkoğlu'nun golü haftanın en iyisi seçilirken maçta Manchester United'ın ikinci golüne imza atan Bruno Fernandes'in golü de haftanın en iyi 2. golü seçildi.

  • Hakim Ziyech, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde haftanın 11'ine girdi
    30 Kas Hakim Ziyech, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde haftanın 11'ine girdi

    Galatasaray'ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde haftanın 11'ine seçildi. Manchester United maçında 2 gol, 1 asist yaparak ön plana çıkan Ziyech, aynı zamanda haftanın oyuncusu adayları arasında da yer aldı.

  • Kerem Aktürkoğlu'nun golü UEFA Şampiyonlar Ligi'nde aday gösterildi
    30 Kas Kerem Aktürkoğlu'nun golü UEFA Şampiyonlar Ligi'nde aday gösterildi

    Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun Manchester United maçında attığı gol, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde haftanın golüne aday gösterildi. Aktürkoğlu'nun golü, 5. haftanın en iyi golü için Real Madrid, Manchester United ve Arsenal'den gelen diğer adaylarla yarışacak.

  • Galatasaray'ın performansıyla öne çıkan oyuncuları
    30 Kas Galatasaray'ın performansıyla öne çıkan oyuncuları

    Galatasaray'ın Manchester United ile berabere kaldığı maçta Hakim Ziyech ve Kerem Aktürkoğlu, haftanın en iyi oyuncuları adayları arasında yer aldı. Ziyech, 2 gol ve 1 asistle oynayarak Şampiyonlar Ligi'nde haftanın oyuncusu adayları arasında gösterildi. Aktürkoğlu ise attığı golle haftanın en iyi golü adayları arasında yer aldı.

  • Danimarka'da final maçı! İşte Galatasaray'ı Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkaracak senaryo
    30 Kas Danimarka'da final maçı! İşte Galatasaray'ı Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkaracak senaryo

    Devler Ligi'nin 5. haftasında Manchester United ile 3-3 berabere kalan Galatasaray, son hafta Danimarka'da final niteliği taşıyan bir maç oynayacak. A Grubu'nda 3. sırada yer alan temsilcimiz, 2. sıradaki Kopenhag'ı yenmesi durumunda gruptan çıkacak.

  • Bayern Münih ve Kopenhag berabere kaldı
    30 Kas Bayern Münih ve Kopenhag berabere kaldı

    UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Bayern Münih ile Kopenhag arasındaki maç golsüz berabere sonuçlandı. Bayern Münih, penaltı golü iptal edilmesine rağmen liderliğini sürdürdü.

  • UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta maçları tamamlandı
    30 Kas UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta maçları tamamlandı

    UEFA Şampiyonlar Ligi 2023-2024 sezonunda grup aşamasının 5. haftası oynanan maçlarla sona erdi. Bayern Münih, Galatasaray'ın da yer aldığı A Grubu'nda Kopenhag ile 0-0 berabere kalarak son 16 turuna yükseldi. Real Madrid, Napoli'yi 4-2 mağlup ederken, Arsenal Lens'i 6-0 gibi farklı bir skorla geçerek bir üst tura çıktı. Inter ise Benfica ile 3-3 berabere kalarak son 16 turunu garantiledi.

  • Bayern Münih 17 maç sonra kazanamadı! İşte Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları
    30 Kas Bayern Münih 17 maç sonra kazanamadı! İşte Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları

    Şampiyonlar Ligi'nin 5. haftası bu gece oynanan 8 mücadele ile tamamlandı. İşte nefes kesen maçların sonuçları...

  • Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta maçları sona erdi
    30 Kas Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta maçları sona erdi

    UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan 5. hafta maçlarında Galatasaray, Manchester United ile 3-3 berabere kaldı. Bayern Münih ise Kopenhag ile 0-0 berabere kalarak gruptan çıkmayı garantiledi. Inter ise Benfica'ya karşı 3-0 geriye düştüğü maçta 3-3 berabere kaldı.

  • Bursaspor Başkanı Recep Günay: Biz aday olmasaydık bu kulüp kapanmıştı
    29 Kas Bursaspor Başkanı Recep Günay: Biz aday olmasaydık bu kulüp kapanmıştı

    Bursaspor Başkanı Recep Günay, kulübün borç durumunu açıkladı ve aday olmasaydıklarında kulübün kapanacağını belirtti. Galatasaray'ın Manchester United'ı ağırlayacağı maç öncesi Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin hazırlıkları da devam ediyor. Ayrıca, Beşiktaş ve Bursaspor basketbol takımları da önemli maçlara çıkacak.

  • Galatasaray, Manchester United ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacak
    28 Kas Galatasaray, Manchester United ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacak

    Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. maçında İngiliz temsilcisi Manchester United ile evinde karşılaşacak. İki takım daha önce 7 kez karşılaşırken, Galatasaray 2 galibiyet alırken, Manchester United ise 2 galibiyet elde etti. Galatasaray, bu maçı kazanarak Avrupa kupalarında yoluna devam etmeyi hedefliyor.

  • Galatasaray, Manchester United'ı konuk ediyor
    27 Kas Galatasaray, Manchester United'ı konuk ediyor

    Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçında Manchester United'ı ağırlayacak. İki takım arasında daha önce oynanan maçlarda Galatasaray'ın sahasındaki üstünlüğü dikkat çekiyor. Galatasaray, İngiliz takımlarıyla oynadığı maçlarda ise 4 galibiyet, 8 beraberlik ve 10 mağlubiyet yaşadı. Manchester United ise Türkiye'de çıktığı 9 maçta 3 galibiyet alabildi.

  • UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta heyecanı başlıyor
    27 Kas UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta heyecanı başlıyor

    UEFA Şampiyonlar Ligi 2023-2024 sezonunda grup aşamasının 5. haftası yarın başlıyor. Toplamda 16 maçın oynanacağı bu haftada Galatasaray, Manchester United'ı evinde konuk edecek.

  • UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta heyecanı
    27 Kas UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta heyecanı

    UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta maçları yarın ve 29 Kasım Çarşamba günü oynanacak. Galatasaray, Manchester United'ı evinde ağırlayacak.

  • Arsenal, deplasmanda Brentford'u 1-0 mağlup etti
    25 Kas Arsenal, deplasmanda Brentford'u 1-0 mağlup etti

    Mikel Arteta'nın Arsenal'ın başında 200. kez sahaya çıktığı maçta Kai Havertz'in attığı golle Arsenal, Brentford'u 1-0 yendi ve puanını 30'a çıkarak liderliğe yükseldi. Chelsea ise deplasmanda Newcastle United'a 4-1 mağlup oldu.

  • İlkay Gündoğan, Mesut Özil'e benzettiği Arda Güler'in tek eksiğini söyledi
    16 Kas İlkay Gündoğan, Mesut Özil'e benzettiği Arda Güler'in tek eksiğini söyledi

    A Milli Takım ile oynayacakları maç öncesinde Almanya Milli Takımı'nın Türk asıllı yıldızı İlkay Gündoğan açıklamalarda bulundu. Arda Güler'in Mesut Özil'e benzeyen tek Türk futbolcu olduğunu belirten Gündoğan, ''Fiziksel olarak eksikleri var ve sakatlıklardan dolayı iyi başlamadı Real Madrid dönemi ama çok yetenekli olduğunu düşünüyorum.'' ifadelerini kullandı.

  • Türk asıllı yıldız Alman futbolcu İlkay Gündoğan, Almanya-Türkiye maçını sabırsızlıkla bekliyor Açıklaması
    16 Kas Türk asıllı yıldız Alman futbolcu İlkay Gündoğan, Almanya-Türkiye maçını sabırsızlıkla bekliyor Açıklaması

    Almanya Milli Futbol Takımı'nın Türk asıllı kaptanı İlkay Gündoğan, Türkiye ile oynayacakları karşılaşmanın kendisi için çok özel bir 90 dakika olacağını söyledi.

  • Arsenal, Fenerbahçe'nin ardından Galatasaray'ın da kapısını çalacak! Boey için düğmeye bastılar
    14 Kas Arsenal, Fenerbahçe'nin ardından Galatasaray'ın da kapısını çalacak! Boey için düğmeye bastılar

    Galatasaray'ın Fransız yıldızı Sacha Boey'e Arsenal talip oldu. Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu'nu da yakın takibe alan İngiliz devinin Boey'i renklerine bağlamak için harekete geçmesi bekleniyor.

  • Avrupa'nın 5 Büyük Ligi'nde Zirve Yarışı Devam Ediyor
    13 Kas Avrupa'nın 5 Büyük Ligi'nde Zirve Yarışı Devam Ediyor

    İngiltere, İspanya, İtalya, Almanya ve Fransa'da oynanan maçlar sonucunda Manchester City, Girona, Inter, Bayer Leverkusen ve PSG zirvedeki yerlerini korudu. Girona'nın mütevazı bütçeli takım olarak performansıyla dikkat çektiği La Liga'da liderlik sürüyor. Premier Lig'de heyecanlı bir maçta Manchester City, Chelsea ile berabere kalarak liderliğini sürdürdü. Serie A'da Inter, Frosinone'u mağlup ederek liderliğini korudu. Bundesliga'da Bayer Leverkusen, Union Berlin'i yenerek zirvedeki yerini bırakmadı. Ligue 1'de Nice'in puan kaybıyla PSG liderliğe yükseldi.

  • Almanya Milli Takımı'nın Aday Kadrosu Belli Oldu
    10 Kas Almanya Milli Takımı'nın Aday Kadrosu Belli Oldu

    Almanya Milli Futbol Takımı'nın Türkiye ile oynayacağı özel maçta forma giyecek futbolcular belli oldu. Teknik direktör Julian Nagelsmann tarafından belirlenen kadroda, birçok önemli isim yer alıyor.

  • UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 4. Hafta Sonuçları
    09 Kas UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 4. Hafta Sonuçları

    UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 4. hafta sona erdi. Bayern Münih, Galatasaray'ı 2-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Kopenhag, Manchester United'ı 4-3 yenerek ikinci sıraya yükseldi. Real Madrid, Braga'yı 3-0 mağlup ederek bir üst tura çıkmayı garantiledi. Inter ve Real Sociedad da tur atlayan takımlar arasında yer aldı.

  • Mücadeleler nefes kesti! İşte Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları
    09 Kas Mücadeleler nefes kesti! İşte Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları

    Şampiyonlar Ligi'nde 4. hafta maçları bu gece oynanan 8 karşılaşmayla tamamlandı. Galatasaray'ın da yer aldığı A Grubu'ndaki 7 gollü Kopenhag-Manchester United maçının galibi 4-3'lük skorla ev sahibi oldu. İşte nefes kesen maçlarda alınan sonuçlar...

  • Kopenhag, Manchester United'ı 4-3 mağlup etti
    09 Kas Kopenhag, Manchester United'ı 4-3 mağlup etti

    UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın da yer aldığı A Grubu'nda Danimarka ekibi Kopenhag, sahasında İngiliz devi Manchester United'ı 4-3 mağlup etti. Bu sonuçla Bayern Münih liderliğini sürdürdü.

  • Performansıyla büyüleyen Sacha Boey için dünya devleri resmen yarışa girdi
    06 Kas Performansıyla büyüleyen Sacha Boey için dünya devleri resmen yarışa girdi

    Son zamanlardaki başarılı performansıyla Galatasaray'ın en iyilerinden olan yıldız futbolcu Sacha Boey'e Avrupa'dan olan büyük ilgi devam ediyor. İngiliz ve Fransız basınında çıkan haberlere göre, Manchester United, Arsenal, Marsilya ve Milan, Boey ile ciddi şekilde ilgileniyor.

  • UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 4. Hafta Heyecanı
    06 Kas UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 4. Hafta Heyecanı

    UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 4. hafta maçları yarın ve 8 Kasım Çarşamba günü oynanacak. Türk temsilcisi Galatasaray, Bayern Münih ile deplasmanda karşılaşacak.

  • Takım isimlerini karıştıran şoför otobüsü yanlış deplasmana sürünce maç ertelendi
    04 Kas Takım isimlerini karıştıran şoför otobüsü yanlış deplasmana sürünce maç ertelendi

    Brighton U18 ile Arsenal U18 takımları arasında oynanacak maç, Arsenal takım otobüsünün yanlışlıkla Bournemouth'a gitmesi nedeniyle ertelendi.

  • Sacha Boey için İngiliz devleri karşı karşıya
    31 Eki Sacha Boey için İngiliz devleri karşı karşıya

    Galatasaray'ın yıldızı Sacha Boey için Manchester United ve Arsenal karşı karşıya geldi. Özellikle Beşiktaş maçına da gözlemci yollayan Manchester United, Fransız futbolcu için oldukça istekli.

  • Arsenal Sheffield United'ı 5-0 Yendi
    28 Eki Arsenal Sheffield United'ı 5-0 Yendi

    İngiltere Premier Lig'de Arsenal, sahasında Sheffield United'ı 5-0 yendi. Eddie Nketiah'ın hat-trick yaptığı maçta Arsenal farklı galip geldi.

  • UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta tamamlandı
    26 Eki UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta tamamlandı

    UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında üçüncü hafta, salı ve çarşamba günü oynanan maçlarla tamamlandı. Toplam 46 golün atıldığı haftada, en farklı galibiyeti Antwerp'i 4-1'lik skorla yenen Porto alırken, oynanan tüm maçlarda gol atıldı.

Advertisement