27. Plastik Model Uçak Yarışması - Son Dakika
Güncel

27. Plastik Model Uçak Yarışması

Hava Harp Okulu Havacılık Kulübü'nce bu yıl 27'ncisi düzenlenen Plastik Model Uçak Yarışması'nın ödülleri verildi.

26.04.2015 19:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hava Harp Okulu Havacılık Kulübü'nce bu yıl 27'ncisi düzenlenen Plastik Model Uçak Yarışması'nın ödülleri verildi.

Yeşilköy'deki Havacılık Müzesi'nde, "Ustalar", "Yetişkinler", "Amatörler", "Gençler", "Askeri Öğrenciler", "Sivil Uçaklar", "Canlandırma" ve "Tanmodel" olmak üzere 8 kategoride gerçekleştirilen yarışmaya, 230 model uçakla katıldı.

Yaklaşık 2 bin 500 kişinin takip ettiği yarışma kapsamında, gün boyu RC model uçak ve helikopter gösterileri düzenlendi.

Yapılan değerlendirme sonucu ödüle layık görülenlere, ödül ve plaketlerini Hava Harp Okulu Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Fethi Alpay ve diğer komutanlar verdi.

Geçen şubat ayında Hava Harp Okulu'nda görev şehidi olan Hava Mühendis Albay Hüseyin Yaşar Şen özel ödülü de İzzet Çelikoba'ya verildi.

Harbiyeli Orkestrası ve Bando Takımı'nın konser verdiği yarışmada, halk oyunları gösterisi yapıldı. Törene katılan SOLOTÜRK 1'inci Gösteri Pilotu Yüzbaşı Yusuf Kurt da katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 27. Plastik Model Uçak Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement