Kırşehir Valisi Şentürk'ten Cumhuriyet Bayramı Mesajı - Son Dakika
Yerel

Kırşehir Valisi Şentürk'ten Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Kırşehir Valisi Şentürk\'ten Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

28.10.2014 13:09  Güncelleme: 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Şentürk, mesajında, Türk milletinin büyük bir kahramanlık örneği sergilediği İstiklal Savaşı neticesinde, milli mücadelenin önderi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan cumhuriyetin 91'inci yıl dönümünün, bütün yurtta olduğu gibi Kırşehir'de de büyük gurur ve coşku ile kutlandığını belirtti.

Türk milleti için büyük bir anlam ifade eden bugünü anmak, anlamaya çalışmak ve kutlamanın önemli olduğunu vurgulayan Şentürk, şöyle devam etti:

"Ancak tüm bu gayretler onu ve değerlerini yaşatmaya yeterli değildir. Cumhuriyetimizin emanet edildiği gençlerimiz bilmelidir ki bu vatan ve onu uygar bir ülke konumuna getiren cumhuriyet yönetimi, Atatürk'ün önderliğinde verilen bir ölüm kalım savaşının neticesidir. Bu büyük başarının arkasında binlerce şehit ve gazimizin kanı vardır. Bu bakımdan, atalarımızın bizlere emanet ettiği bu büyük eserin her yönüyle gelişmesi, yükselmesi, her türlü tehlikeden titizlikle korunması noktasında bizlere ve ülkemizin geleceği gençlerimize büyük görevler düşmektedir."

Şentürk, dış mihrakların buldukları her fırsatta Türk milletinin birlik ve beraberliğini, sahip olunan toprakların stratejik önemi dolayısıyla bozmak istediğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Devletimiz bu oyunları milletimizin sağduyusuyla bertaraf edecek güçtedir. Ülkemiz, hükumetimizin belirlediği 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlemeye devam edecektir. Bu duygularla, cumhuriyetimizin 91'inci yıl dönümünde başta Ulu Önder Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, vatanımızın bağımsızlığı, milletimizin birlik ve bütünlüğü için en değerli varlığı olan canını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum. Halkımızın Cumhuriyet Bayramı'nı içtenlikle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırşehir Valisi Şentürk'ten Cumhuriyet Bayramı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement