29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Son Dakika
Yerel

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Cumhuriyetin 91. kuruluş yıl dönümü, Ferizli, Kaynarca ve Sapanca ilçelerinde törenlerle kutlandı.

29.10.2014 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyetin 91. kuruluş yıl dönümü, Ferizli, Kaynarca ve Sapanca ilçelerinde törenlerle kutlandı.

Ferizli ilçesindeki Okullar Caddesi'ndeki törene Kaymakam Hakan Yavuz Erdoğan, Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Garnizon Komutanı Cafer Güneş, İlçe Emniyet Amiri  Murat Köksal, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, okul müdürleri, öğrenciler ve velileri katıldı.

Kaynarca

Atatürk İlkokulu bahçesindeki törene Kaymakam Kemal Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Neşat Güneri, Belediye Başkanı Zeynur Özel ile öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Şahin, törende yaptığı konuşmada, cumhuriyetin taşıdığı değerlerle bir bütün olduğunu söyledi.

Bu değerlerin hepsinin aynı öneme sahip olduğunu belirten Şahin, "Cumhuriyet, milletimizin hep beraber yaşama ülküsüdür. Bizler de cumhuriyetimizin bu değerlerini, bu erdemlerini yaşatmak için yorulmadan, bıkmadan çalışma gayreti içindeyiz. Bu gayretin ülkemizin dört bir yanını sarmış olması gelişen güçlenen devletimiz adına umut vericidir" diye konuştu.

Tören, şiir, resim, kompozisyon ve atletizm yarışmalarında ilk üçe giren öğrencilere madalya ve hediyelerinin verilmesinden sonra yapılan resmi geçitle sona erdi.

Sapanca

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Sapanca ilçesinde de törenle kutlandı.

Güner Ekici Parkı önündeki törende Kaymakam Gökhan Azcan, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Hasan Dazkır, Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, vatandaşların bayramını kutladı.

Kaymakam Azcan'ın konuşmasının ardından, Şehit Albay Güneri Ekici Lisesinin folklor ekibi ve Yanık Köyü Halk Oyunları Kafkas Ekibi gösteril sundu, resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

Kutlama programı, geçit töreniyle sona erdi. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement