29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Son Dakika
Yerel

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

28.10.2015 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Tahmazoğlu, mesajında, Türk ulusu için Kurtuluş Savaşı ve cumhuriyetin kuruluşunun önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtti.

Cumhuriyetin korunması ve ödün vermeden yaşatılması gerektiğini kaydeden Tahmazoğlu, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'en büyük eserimdir' diyerek bizlere emanet ettiği cumhuriyetin kuruluşunun 92. yıl dönümüne erişmenin engin gururunu, onurunu, sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Atatürk'ün Onuncu Yıl Nutku'nda 'yurdumuzu dünyanın en mamur ve en medeni memleketleri seviyesine çıkaracağız. Milletimizi en geniş refah vasıta ve kaynaklarına sahip kılacağız' sözlerinden hareketle, türlü yokluk ve sıkıntıyla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, bugün dünyanın sayılı ekonomileri içinde yer alarak hızla gelişen bir ülke konumuna gelmiştir" diye konuştu.

Tahmazoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin 2023 vizyonu çerçevesinde dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasına girmesi için ülke genelinde büyük bir azim ve gayretle çalışmalar yürütüldüğünü belirterek, Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğe azimle yürüyeceğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement