29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Güncel

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru

Çanakkale'nin Lapseki, Gelibolu, Bayramiç ve Ezine ilçelerinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

28.10.2017 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Lapseki, Gelibolu, Bayramiç ve Ezine ilçelerinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Lapseki'deki tören, Şehit Hüseyin Çetin İmam Hatip Ortaokulu'nda gerçekleştirildi.

Törende, Kaymakam Tahir Şahin, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Garnizon Komutanı Yarbay Türker Altıngöz tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu.

Daha sonra, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla okullar arası düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Gelibolu

Gelibolu'da, Cumhuriyetin kuruluşunun 94. yıldönümü dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından sportif etkinlikler düzenlendi.

Yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri, Belediye Başkan Vekili Selçuk Bartan, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Can, İlçe Spor Müdürü Emre Özdemir tarafından verildi.

Bayramiç

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, çelenk sunma töreni düzenlendi.

Yıldırım Akbulut Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na Bayramiç Kaymakamı Ramazan Kendüzler ve Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan tarafından çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Törene, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Ezine

Ezine'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Atatürk Anıtı ve Parkı'nda düzenlenen törende, Kaymakam Ali İkram Tuna ve Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı.

Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement