29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Yerel

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı\'na Doğru

AK Parti Bilecik Milletvekili Poyraz: "Milletimiz; çağdaş dünya ile bütünleşen ve özgürlük ortamı yaratan cumhuriyeti korumaya ve sonsuza dek yaşatmaya kararlıdır"

27.10.2014 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, "Milletimiz, çağdaş dünya ile bütünleşen ve özgürlük ortamı yaratan cumhuriyeti korumaya ve sonsuza dek yaşatmaya kararlıdır" ifadelerini kullandı.

Poyraz, mesajında, Türkiye Cumhuriyeti'nin, cumhuriyet rejiminin sunduğu fayda ve imkanları en iyi biçimde kullanarak Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği hedefte gelişmiş ülkeler düzeyine ulaşmayı ilke edinmiş ve bu yolda karanlıklarla ilerlemesine devam edeceğini belirtti.

Türk milletinin çağdaş dünyayla bütünleşen ve özgürlük ortamını yaratan cumhuriyeti korumaya, sonsuza dek yaşatmaya kararlı olduğunu kaydeden Poyraz, şunları bildirdi:

"Bugün büyük, köklü ve güçlü bir devlet olan Türkiye Cumhuriyeti, demokratik ve çağdaş yapısıyla, pek çok ülke için örnek model oluşturmaktadır. Ülkemizin dirlik ve düzeni için gerekli özenin, öncelikle bu niteliklerin oluştuğu cumhuriyet değerlerinin çevresinde kenetleneceğine ve yeni eserlerle yüceltilerek geleceğe güçlü bir şekilde taşınacağına olan inancım tamdır. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve şükranla anarken, vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı'nı en içten duygularımla kutlarım." - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement