Osmaniye Valisi ve Belediye Başkanından Cumhuriyet Bayramı Mesajı - Son Dakika
Yerel

Osmaniye Valisi ve Belediye Başkanından Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Osmaniye Valisi ve Belediye Başkanından Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Osmaniye Valisi Kerem Al ve Belediye Başkanı Kadir Kara, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesaj yayımladı.

28.10.2014 11:35  Güncelleme: 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye Valisi Kerem Al ve Belediye Başkanı Kadir Kara, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesaj yayımladı.

Al, mesajında, Cumhuriyetin ilanının 91.yıldönümünün ilk günkü gibi büyük bir coşku ve heyecan ile kutlandığını bildirdi.

Cumhuriyetin ilanının, milletin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından birisi olduğunu ifade eden Al, şunları kaydetti:

"Cumhuriyet, seferberliklerde, kıtlıklarda, gidilip dönülmeyen cephelerde, Yemen'de, Çanakkale'de, İzmir'de, Kars'ta ve vatanımızın her köşesinde verilen büyük mücadelelerin eseridir. Millet olarak, düğüne gider gibi cenge giden kahramanlarımızı asla unutmayacağız. Millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde Cumhuriyeti yeni eserlerle güçlendirmeye, çağdaş dünyadaki gelişmeleri izlemeye ve gelecek nesillere daha müreffeh daha güçlü bir ülke bırakmaya kararlıyız."

Belediye Başkanı Kadir Kara da, yayınladığı mesajda, "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 91.yıldönümünde tarihimize bakarak övünüyor ve bizlere bu eşsiz vatanı kanlarıyla sulayan şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bu necip millet tüm dünyada eşi görülmemiş bir mücadele örneği göstererek tarihten silinmek istenen bir devleti yeniden şahlandırmış ve Cumhuriyeti kurmuştur" ifadelerini kullandı. - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Osmaniye Valisi ve Belediye Başkanından Cumhuriyet Bayramı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement