Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nden 29 Ekim Mesajı - Son Dakika
Yerel

Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nden 29 Ekim Mesajı

Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi\'nden 29 Ekim Mesajı

Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Demirgil mesaj yayımladı.

28.10.2014 15:57  Güncelleme: 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Demirgil, mesajında, büyük mücadelelerin sonucunda kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 91. yıl dönümünü kutlamanın coşku ve heyecanı içinde olduklarını belirtti.

Düşman kuvvetlerine karşı yürütülen Kurtuluş Savaşı'nın zaferle sonuçlanmasının ve ardından Cumhuriyet'in kurulmasının tarihin yazdığı ender bir başarı olduğunu vurgulayan Demirgil, şunları kaydetti:

"Cumhuriyet bayrağının göklerde dalgalanmaya başlaması, Türk Milleti'nin her ne koşul altında olursa olsun bağımsızlığından ödün vermeyeceğini belgelemiş, böylece, aklın ve bilimin üstünlüğünü benimseyen, özgürce düşünebilen, kararlarını bağımsız ve sorumluluk bilinci içinde verebilen yetkin bireylerden oluşan bir toplum yaratılmıştır. Kurtuluş Savaşı, milletimizin var olma savaşı, Cumhuriyet ise yeniden dirilişin simgesidir."

Demirgil, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, şehitleri ve gazileri minnet ve saygıyla anarak, tüm halkın bayramını kutladı. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nden 29 Ekim Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement