3 Aralık Dünya Engelliler Günü - Son Dakika
Güncel

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

İSPARK Genel Müdürü Çevik: "İSPARK açık, katlı otoparklarında araç sahibi engelli vatandaşlara 8, yol üstü otoparklarında ise 3 saat ücretsiz hizmet veriyor"

03.12.2013 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, açık ve katlı otoparklarda araç sahibi engelli vatandaşlara 8, yol üstü otoparklarda ise 3 saat ücretsiz hizmet verildiğini bildirdi.

Çevik, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, kent genelinde hayata geçirdikleri otoparklarda engelli vatandaşlara yönelik hizmetlere öncelik verdiklerini belirtti. Çevik, şunları kaydetti:

"Otoparklarımızda uygun noktalarda engelli sürücülerin rahat parklanmasını sağlayacak projeleri hayata geçiriyoruz. Açık, katlı ve yol üstü otoparklardan ücretsiz yararlanmak için engelli vatandaşların araçlarını İSPARK sistemine kaydettirmesi gerekiyor. İSPARK açık, katlı otoparklarında araç sahibi engelli vatandaşlara 8, yol üstü otoparklarında ise 3 saat ücretsiz hizmet veriyor. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde İSPARK'ın açık, katlı ücretsiz otoparkları engellilerimize açık olacak. Engellilerimiz çalışma saatleri içinde bu hizmetten yararlanabilirler."

Engelli sürücülere özel alan

Kent genelinde hizmet verdiği açık, katlı ve yol üstü otoparklarda engelli vatandaşları unutmayan İSPARK, modern ve teknolojik otoparkları yaşam merkezi haline getirirken, engelli vatandaşlara yönelik hizmetleri de yaygınlaştırdı.

Engelli sürücülere yer çizgileri ile özel alan ayrılırken, katlı otoparklarda engelli asansörü ve diğer ekipmanlarla hizmet veriliyor. Böylece sürücülere rahat bir şekilde parklanma imkanı sağlanıyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 3 Aralık Dünya Engelliler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement