3 Bakan AK Parti Malatya İl Başkanlığı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

3 Bakan AK Parti Malatya İl Başkanlığı'nı Ziyaret Etti

3 Bakan AK Parti Malatya İl Başkanlığı\'nı Ziyaret Etti

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AK Parti Malatya İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

24.06.2016 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AK Parti Malatya İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, ziyarette yaptığı konuşmada, "Biz Malatya'da yaşamasak da Ankara'dan çok iyi yaşıyoruz" diyerek Malatya'nın başarı çıtasının her zaman örnek olduğunu söyledi. Malatya'nın geride kalan 11 seçimde AK Parti'ye olan desteğini bildiklerini belirten Arslan, "Hizmetler konusuna gelince, bu konuda geçmişten bugüne bütün milletvekillerimizin, genel başkan yardımcımızın, bakanımızın katkıları var. Takip varsa, işler daha hızlı ve daha verimli yürüyor. Malatya'da çok güzel çalışmalar yapılıyor. Bugün ki ziyaretle birlikte yine ilimizin ihtiyaçlarını istişare edeceğiz" şeklinde konuştu.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ise, "Sivaslı olmamız nedeniyle biz komşularımızı takip ediyoruz. Tokat'ı, Kayseri'yi, Kahramanmaraş'ı ve diğer şehirleri. Çevremizdeki gelişmeler ve eğilimler Sivas'ın eğilimini de etkiliyor. Malatya'yı gerçekten tebrik ediyorum. Yüzde 70 bir oy oranıyla destek vermişler. İnşallah Malatyalılarla el ele verip çok daha güzel Türkiye'yi birlikte inşa edeceğiz diyorum. Tekrar vermiş oldukları desteklerden dolayı tüm Malatyalı hemşerilerime teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise Ulaştırma Bakanlığının yatırımlarının Malatya'nın yüz akı olduğunu ifade ederek, "Gelen yatırımlar yaklaşık 2 buçuk katrilyonluk yatırım. Bu yatırımları yıldırım hızıyla Malatya'mızla ve bölgemizle buluşturduk. Milli Eğitim Bakanlığı'ndaki veriler keza ortada. Bu anlamda birçok başarıya imza atmış vaziyetteyiz. Bugün Karahan Tüneli'nin araç geçişini yaptık. Bundan sonra yatırımları çok daha hızlı, yıldırım hızıyla getireceğiz.Emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı da, "Bugün bu Ramazan gününde Malatyamızda güzel bir günü hep birlikte yaşıyoruz. Karahan Tüneli'mizin trafiğe açılışı için bugün bakanlarımız ilimizdeler. Ben teşkilatımız adına kendilerine hoş geldiniz diyorum" dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a kayısı takdim etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika 3 Bakan AK Parti Malatya İl Başkanlığı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement