3 Bakanlıkta Çok Sayıda Kritik Atama - Son Dakika
Güncel

3 Bakanlıkta Çok Sayıda Kritik Atama

3 Bakanlıkta Çok Sayıda Kritik Atama

Aile ve Sosyal Politikalar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme bakanlıklarında çok sayıda atama yapıldı.

28.08.2015 07:40  Güncelleme: 08:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Politikalar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme bakanlıklarına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR

Buna göre Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcılığına Cahit Durmuş, Denetim Hizmetleri Başkanlığına, Çocuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı İrfan Karagöz, Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcılığına Mustafa Tarlacı, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığına Ömer Öğredici atandı.

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına bağlı Çalışma Genel Müdürlüğüne, aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Nurcan Önder, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Ömer Küçükevcilioğlu getirildi.

ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na bağlı Karayolları Genel Müdürlüğüne, Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bölge Müdürü İsmail Kartal tayin edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 3 Bakanlıkta Çok Sayıda Kritik Atama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • k.kale: atayin atayin atanmadik yandasiniz kalmasin 17 3 Yanıtla
  • Kâ akıl : doldurun gözünüz doyana kadar 5 2 Yanıtla
  • Sedat akça: Meşru olmayan hükümet nasıl hala daha atama yapıyor 3 0 Yanıtla
  • süleyman: son kozlarını oynuyor aklı sıra bu akepe hainleri...atayın bakalım...piliniz bitti.padişahınızda biliyor 1 1 Yanıtla
  • nihat: anladiniz geliyor yürü uzun adam tek olursun. 0 2 Yanıtla
  • HİLMİ: ETİK Mİ ACABA? AHLAK ÖLDÜ MÜ? 1 1 Yanıtla
  • BEYOĞLU: Bu nasıl bir kaderdir. Allah im yardım et bu insanlara. 2 0 Yanıtla
  • zabit cansever: İsmail beye hayırlı uğurlu olsun hayırlı başarılar dilerim 0 1 Yanıtla
  • SOYLU: HAYIRLI OLSUN. 0 0 Yanıtla
  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement