3 Bant Bilardo Dünya Kupası'nda Tek Türk Kaldı - Son Dakika
Güncel

3 Bant Bilardo Dünya Kupası'nda Tek Türk Kaldı

3 Bant Bilardo Dünya Kupası\'nda Tek Türk Kaldı

Tayfun Taşdemir: "Rakiplerime göre daha iyi performans gösterdim" Dev eşleşmeden Blomdahl galip çıktı Blomdahl: "İkimiz de iyi oynadık" "Tayfun Taşdemir dünyadaki en iyi oyunculardan biri" Semih Saygıner: "Oyunun en başında bir iki hatam vardı, olmasa belki çok farklı olurdu" "Umarım bu turnuvayı Tayfun kazanır, Türkiye'de kimseye turnuva vermeyiz" Bursa'da devam eden 3 Bant Bilardo Dünya Kupası'nda son 16 maçları oynandı ve çeyrek finalistler belli oldu.

06.02.2016 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tayfun Taşdemir: "Rakiplerime göre daha iyi performans gösterdim"

Dev eşleşmeden Blomdahl galip çıktı

Blomdahl: "İkimiz de iyi oynadık"

"Tayfun Taşdemir dünyadaki en iyi oyunculardan biri"

Semih Saygıner: "Oyunun en başında bir iki hatam vardı, olmasa belki çok farklı olurdu"

"Umarım bu turnuvayı Tayfun kazanır, Türkiye'de kimseye turnuva vermeyiz"

Bursa'da devam eden 3 Bant Bilardo Dünya Kupası'nda son 16 maçları oynandı ve çeyrek finalistler belli oldu. Türk sporcu Tayfun Taşdemir, Koreli rakibi Choi Sung-Won'u 40-17 mağlup ederek çeyrek finale kalan tek Türk sporcu oldu. Taşdemir, "Elimden geleni yapmaya çalışıyorum, Şu ana kadar rakiplerim çok iyi oynamadı. Çeyrek finaldeyim" dedi.

TAYFUN TAŞDEMİR: " RAKİPLERİME GÖRE DAHA İYİ PERFORMANS GÖSTERRDİM"

Sezonun ilk turnuvasında bir numara olma hedefini yineleyen Taşdemir, "Çok büyük bir şanssızlık yaşadım son 5 gündür neredeyse bilardo oynamadım. Yurt dışında yakalandığım bir virüsten dolayı neredeyse 5 gündür yatıyorum. Aynı Semih gibi büyük bir şanssızlık. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Şu ana kadar rakiplerim çok iyi oynamadı. Çeyrek finaldeyim. Ben daha iyi performans gösterdim, ortalama olarak da dünya standardının üzerinde. Bundan sonraki turlara bakacağız" dedi.

DEV EŞLEŞMEDEN BLOMDAHL GALİP ÇIKTI

Öte yandan son dünya şampiyonu İsveçli Blomdahl ile son Türkiye şampiyonu Semih Saygıner mücadele etti. Müsabaka 40-31 Blomdahl'ın üstünlüğü ile son buldu Mücadelenin heyecanlı geçtiğini dile getiren Blomdahl, "İkimiz de iyi oynadık . Bazı imkansız gibi görünen atışlar oldu, özellikle 39'uncu sayı. Sayı olunca beni çok mutlu etti" diye konuştu.

"TAYFUN TAŞDEMİR DÜNYADAKİ EN İYİ OYUNCULARDAN BİRİ"

3 Bant Bilardo Dünya Kupası'nda kalan tek Türk sporcu olan Tayfun Taşdemir ile ilgili de açıklamalarda bulunan Blomdahl, "Dünyadaki en iyi oyunculardan birisi olduğu için tek seferde bir çok sayı alma kapasitesine sahip biri. Çok büyük şansı var" ifadelerini kullandı.

SEMİH SAYGINER: "OYUNUN EN BAŞINDA BİR İKİ HATAM VARDI, OLMASA BELKİ ÇOK FARKLI OLURDU"

Mücadeledeki pozisyonların en başından beri Blomhdal'a dönük olduğunu dile geriten Semih Saygıner ise şu ifadeleri kullandı: "Bana çok rahat edebileceğim pozisyonlar gelmedi. Oyunun kopma noktasında o biraz daha şanslıydı. Pozisyonlar ona daha rahat gözüktü. Dolayısıyla 30-30 iken 40-31 bitti oyun. Tabii ki dönüş sürecinde böyle şeyler yaşayacağız. Oyunun başında bir iki tane basit hatam var. O hatalar olmasa belki çok daha farklı olurdu oyun. Buralara bile gelmeyebilirdi. Çok kuvvetli bir oyuncuyla oynuyorum, zaten bu arenada oynamak istiyorsanız kuvvetli oyuncularla oynayacaksınız. Ben de bunu bile bile oynadım yıllarca. Yeni kariyerimde tecrübe oldu bu maç."

"UMARIM BU TURNUVAYI TAYFUN KAZANIR, TÜRKİYE'DE KİMSEYE TURNUVA VERMEYİZ"

Tayfun Taşdemir'in her zaman bir turnuva kazanmaya aday bir oyuncu olduğunu ifade eden Saygıner: "Kazanmışlığı da vardır. Geçen sene bayağı başarılı bir performans gösterdi. Umarım bu turnuvayı da o kazanır Türkiye'de kimseye turnuva vermeyiz" dedi. - Vardı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 3 Bant Bilardo Dünya Kupası'nda Tek Türk Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement