'3 Büyükler' Suruç İçin Yasta - Son Dakika
Güncel

'3 Büyükler' Suruç İçin Yasta

\'3 Büyükler\' Suruç İçin Yasta

Süper Lig'in 3 büyük takımı Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş dün Suruç'taki hain saldırı sonrası taziye mesajı yayımladı.

21.07.2015 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GALATASARAY: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Galatasaray Kulübü, Suruç'ta Amara Kültür Merkezi'ndeki patlamada hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Kulüpten yapılan başsağlığı mesajında şu ifadelere yer verildi: " Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yaşanan patlamada çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiğini büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Ülke olarak canımızı yakan bu saldırıda hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı dilerken, yaralı vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Milletimizin başı sağ olsun."

BEŞİKTAŞ DA TAZİYE MESAJI YAYIMLADI

Beşiktaş Spor Kulübü ise yayımladığı mesajında şu sözlere yer verdi: "Suruç ilçesinde meydana gelen patlamada çok sayıda vatandaşımızın yaşamını yitirmesinin üzüntüsünü yaşıyoruz.
Milletimizi derinden üzen bu olayda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyoruz. Patlamada yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz."

ÇARŞI: YÜREĞİMİZ YANDI

Beşiktaş taraftar grubu Çarşı ise Suruç'ta yaşanan terör saldırısı sonrasında sosyal medyada yaptığı açıklamada bugün İstanbul'a geleceği açıklanan Ricardo Quaresma için yapılması planlanan karşılamanın iptal edildiğini açıkladı.

FENERBAHÇE'DEN SURUÇ TAZİYESİ

Fenerbahçe Kulübü de benzer bir mesaj yayımladı. Fenerbahçe resmi sitesinden yapılan açıklamada, "Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yaşanan bombalı saldırıda çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiğini ve bir çok yaralının olduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.
Yaşanan saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz" denildi.

ŞANLIURFASPOR SİYAHLARA BÜRÜNDÜ

Öte yandan Şanlıurfaspor Kulübü de Suruç'taki olaylar nedeniyle resmi sayfalarında siyah kurdeleler paylaştı. Çok sayıda yorumların yapıldığı ve saldırının lanetlendiği paylaşımlarda kulüp, "Suruç ilçemizde yaşanan bombalı saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz" mesajı yayımladı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel '3 Büyükler' Suruç İçin Yasta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement