3 Çocuk Annesi "Beni Kurtarın, Vuracaklar" Diyerek Yardım İstemiş - Son Dakika
3. Sayfa

3 Çocuk Annesi "Beni Kurtarın, Vuracaklar" Diyerek Yardım İstemiş

Adana'da tabancayla vurulmuş halde kaldırıldığı hastanede ölen 3 çocuk annesi Ummuhan Kılıç'ın olaydan önce yeğenine telefonda, "Beni kurtarın, vuracaklar" dediği öne sürüldü.

07.11.2016 00:51  Güncelleme: 08:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da tabancayla göğsünden vurulmuş halde kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 3 çocuk annesi 45 yaşındaki Ummuhan Kılıç'ın olaydan önce telefonla ulaştığı yeğenine, "Beni kurtarın, vuracaklar" dediği öne sürüldü.

EŞİ VE KIZI TARAFINDAN HASTANEYE KALDIRILDI

Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi Tahsilli Mahallesi'nde Ummuhan Kılıç, tabancayla göğsünden vurulmuş halde eşi A. Kılıç ve kızı M. Kılıç tarafından Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

KOCASI ŞÜPHELİ SIFATIYLA GÖZALTINA ALINDI

Ummuhan Kılıç, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Olayı haber alan polis ekipleri, kadının kocası A. Kılıç'ı şüpheli sıfatıyla gözaltına aldı.

EŞİNİN KAZAYLA KENDİSİNİ VURDUĞUNU ÖNE SÜRDÜ

Emniyet Müdürlüğüne götürülen A. Kılıç'ın ifadesinde, eşinin kendisini kaza sonucu tabancayla vurduğunu ileri sürdüğü öğrenildi.

"BENİ KURTARIN, VURACAKLAR" DİYORDU

Ölen kadının Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinden Adana'ya gelen yeğeni Ahmet Kömürcü, halası Ummuhan Kılıç'ın kendisine telefonla ulaştığını belirterek, "Görüşmemizde sesi iyi gelmiyordu. 'Beni kurtarın, vuracaklar' diyordu. Babam da bunun üzerine yola çıkmıştı. Bizler de yola çıktığımızda ölüm haberini aldık. Bu görüşmemiz telefon kayıtlarında çıkacaktır." dedi.

"ENİŞTEM HALAMA SÜREKLİ ŞİDDET UYGULADI"

Kömürcü, halası ile eniştesi A. Kılıç arasında son iki haftadan bu yana bir anlaşmazlığın olduğunu ve bu süreçte eniştesinin halasına sürekli şiddet uyguladığını da ileri sürdü.

"3 ÇOCUĞU YETİM BIRAKTI"

Diğer yeğen Mehmet Kömürcü de halasının, kendisini öldürecek biri olmadığını, halasıyla kocası arasındaki olaylardan daha sonra haberdar olduklarını belirtti.

"Olaylardan haberimiz olsaydı önlemimizi alırdık" diyen Kömürcü, "Bir insanla anlaşamıyorsan ayrılırsın, öldürmenin gereği yoktu. 3 çocuğu yetim bıraktı. Yüreğimizi dağladı. Biz devletimize güveniyoruz. Gereken ceza inşallah verilecektir." diye konuştu.

OTOPSİDEN SONRA ŞANLIURFA'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Kılıç'ın Adana Adli Tıp Kurumunda yapılacak otopsinin ardından Şanlıurfa'da toprağa verileceği belirtildi.

Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

3 Çocuk Annesi "Beni Kurtarın, Vuracaklar" Diyerek Yardım İstemiş
Kaynak: AA

Son Dakika 3. Sayfa 3 Çocuk Annesi 'Beni Kurtarın, Vuracaklar' Diyerek Yardım İstemiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement