3. Dönem Müteahhitlik Okulu Başlıyor - Son Dakika
Güncel

3. Dönem Müteahhitlik Okulu Başlıyor

ESİNDER İstanbul Aydın Üniversitesi ve Esenler Belediyesi işbirliği ile düzenlediği Türkiye'nin ilk "Müteahhitlik Okulu"nun 3. dönemi başlıyor.

25.03.2014 10:11  Güncelleme: 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler İnşaat Müteahhitleri Derneği'nin (ESİNDER) İstanbul Aydın Üniversitesi ve Esenler Belediyesi işbirliği ile düzenlediği Türkiye'nin ilk "Müteahhitlik Okulu"nun 3.dönemi başlıyor.

Esenler İnşaat Müteahhitleri Derneği (ESİNDER), ilçedeki müteahhitlerin gelişimine katkı sunacak projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İstanbul Aydın Üniversitesi ve Esenler Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenecek "Müteahhitlik Okulu"nda müteahhitler, "Müteahhitliğin Temel Bilgileri", "Afet Yasası", "Kentsel Dönüşüm" ve "Kişisel Gelişim" konularında dersler alacak. ESİNDER Merkez binasında gerçekleştirilecek eğitimler, toplam 3 ay sürecek. Dersler, hafta içi 2 gün 18.00 ile 21.00 arasında verilecek. Laboratuvar ve uygulama dersleri ise İstanbul Aydın Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek. Kısa süre içerisinde başlayacak "Müteahhitlik Okulu"na kayıtlar sürüyor.
İstanbul Aydın Üniversitesi'nin alanındaki uzman akademisyenleri tarafından verilecek derslerin içeriği ise şöyle;

39 saat Temel Müteahhitlik Dersi - İnşaat Mühendisi Muhsin Ertuğrul ( Hakediş-Proje-Plan-Pörtföy- Yönetim – Şirket İçi Yönetim Matrisleri- Çağdaş Malzeme Ve Yapım Teknikleri- Teknik Ve Mali Yeterlilikler vb. şeklinde)

9 saat Hukuk Dersi - Prof.Dr.Enver Bozkurt Ve Av. Umut Yeniocak (Yasal Alt Yapı İmar Kanunları- Kamu İhale Yasaları (4374-4735- Vergi ,Ssk Kanunları- sözleşme teknikleri)

9 saat Kişisel Gelişim Dersi - Remzi Tekeli - Doç. Dr. Bayram Baş (Temel Yöneticilik ve Liderlik, Aile Şirketlerinde Yönetim ve Kurumsallaşmak, İş Verimliliği, Kişisel ve Kurumsal İmaj Yönetimi, Başarılı İş İlişkileri Geliştirme, İletişim ve Beden Dili )

6 saat Laboratuvar Eğitimi - Yrd. Doç.Dr. Cem Aydemir - Yrd.Doç.Dr.Müberra Aydemir (İnşaat Mühendisliği Teknik Bilgi Ve Laboratuvar Uygulaması )

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 3. Dönem Müteahhitlik Okulu Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement