3 Gündür Bekleyen Nakliyecilerden Tepki - Son Dakika
Güncel

3 Gündür Bekleyen Nakliyecilerden Tepki

3 Gündür Bekleyen Nakliyecilerden Tepki

Konya- Afyonkarahisar karayolunun yoğun kar yağışı nedeniyle kamyon ve çekici türü araçlara kapalı olması nedeniyle, Akşehir'deki tesislerde bekleyen yaklaşık 150 nakliyeci, bu duruma tepki gösterdi.

08.01.2015 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya- Afyonkarahisar karayolunun yoğun kar yağışı nedeniyle kamyon ve çekici türü araçlara kapalı olması nedeniyle, Akşehir'deki tesislerde bekleyen yaklaşık 150 nakliyeci, bu duruma tepki gösterdi. 3 gündür beklediklerini öne süren nakliyeciler, bazı araçlarda sebze yüklü olduğunu ve bunların zarar gördüğünü belirtti.

Konya'da geçen pazartesi günü akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle Konya- Afyonkarahisar karayolu zaman zaman kapanırken, özellikle kamyon ve çekici türü araçların geçişlerine izin verilmedi. Yolun kapalı olması nedeniylede yaklaşık 150 nakliyeci araçlarıyla Akşehir İlçesi Saray Mahallesi yakınındaki tesislerde yolun açıklamasını bekledi. 3 gündür tesislerde beklediklerini belirten şoförler, duruma tepki gösterip yolun biran önce ulaşıma açılmasını istedi.

YOLU AÇAMIYORLARSA İSTİFA ETSİN

Yolun açılması için yeterli miktarda araç ve personelle çalışılmadığını öne süren TIR şoförü Müslüm Arslan, "Biz 3 gündür, bu istasyonda bekliyoruz. Bu nasıl bir hizmet anlayışı. Aramızda sebze yüklü araçlar var. Yükleri yumurta olan araçlarımız var. 3 günden beri burada mahsur kaldık. Yük sahipleri bizi arıyorlar. Alt tarafı 100 kilometre bir yol. Bu yolu açamıyorlarsa orada boşuna oturuyorlar. Lütfen istifa etsinler. Biz vergimizi, trafik cezalarımızı ödüyoruz. Eyvallah. Onlar da bizim yolumuzu açsın kardeşim" dedi.

Karayolları yetkilileri ise Akşehir bölgesinde kar temizleme ve tuzlama çalışmalarının devam ettiği ve en kısa sürede yolun kamyon ve çekici türdeki araçlar içinde ulaşıma açılacağını belirtti. - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 3 Gündür Bekleyen Nakliyecilerden Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement