3. Halk Sağlığı Ödülleri" Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Güncel

3. Halk Sağlığı Ödülleri" Sahiplerini Buldu

Türkiye Halk Sağlığı Derneği ile Okan Üniversitesi iş birliğinde gerçekleştirilen "3. Halk Sağlığı Ödülleri" sahiplerini buldu.

16.12.2015 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Halk Sağlığı Derneği ile Okan Üniversitesi iş birliğinde gerçekleştirilen "3. Halk Sağlığı Ödülleri" sahiplerini buldu.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, farklı çalışmalarıyla halk sağlığı konusuna katkıda bulunan isim ve kuruluşları öne çıkarmak amacıyla verilen ödüller, düzenlenen törenle sahiplerine sunuldu.

Yapılan değerlendirmeler sonucunda "Onur Ödülü"ne, lepra hastalığının yok edilmesinde ve kız çocuklarının okutulmasında gösterdiği çabalar dolayısıyla Prof. Dr. Ayşe Yüksel layık görüldü.

"Bilim Ödülü" Prof. Dr. Onur Hamzaoğlu'na, "Sivil Toplum Kuruluşu Ödülü" Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne, "Toplum Sağlığı Konusunu En Çok İşleyen Sağlık Yazarı" ödülü gazeteci Mesude Erşan'a, "Çevre ve Sosyal Sorumluluk Ödülü" de Dr. Mustafa Tolay'a verildi.

"İş Sağlığı ve Güvenliği" kategorisinde Prof. Dr. Gürhan Fişek, "Kadın ve Anne Çocuk Sağlığı" kategorisinde Anne-Çocuk Eğitim Vakfı, "Sağlık İçin Spor" kategorisinde Hakan Pekzorlu ve "Yaşlı Sağlığı" kategorisinde ise Türk Geriatri Derneği ödüle değer bulunurken, "Beslenme, Gıda ve Hijyen Ödülü" Prof. Dr. Selim Çetiner'in, "Toplum Sağlığı Konusunu En Çok İşleyen TV Programı Ödülü" ise gazeteci İrfan Değirmenci'nin oldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 3. Halk Sağlığı Ödülleri' Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement