3. Kayseri Ekonomisi Sempozyumu 24-26 Nisan'da Düzenlenecek - Son Dakika
Yerel

3. Kayseri Ekonomisi Sempozyumu 24-26 Nisan'da Düzenlenecek

Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Kayseri Ticaret Odası tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kayseri Ekonomisi Sempozyumu, 24-26 Nisan 2014'te yapılacak.

21.04.2014 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Kayseri Ticaret Odası tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kayseri Ekonomisi Sempozyumu, 24-26 Nisan 2014'te yapılacak.

Hilton otelde gerçekleştirilecek sempozyumda, tarım ve hayvancılık, madencilik, sanayi, hizmet, inşaat ve enerji sektörleri ile Kayseri'de dış ticaretin yapısı ve gelişimi, ekonomik ve sosyal gelişme, Kayseri ekonomisin sorunları, Kayseri'deki işletmelerin yapısı ve sorunları, kamu-özel sektör ilişkisi ve Kayseri'nin iktisadi tarihi konularında bildiriler sunulacak.

24 Nisan 2014 Perşembe günü ilk olarak, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi ve İAV Başkanı Prof. Dr. Ahmet İncekara'nın Moderatörlüğünde Geçmişten Geleceğe Kayserinin Ekonomik Potansiyeli paneli gerçekleştirilecek.

Panele; Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ahmet Hasyüncü, Kayseri Yükseköğrenim ve Yardım Vakfı Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, Kayseri Erciyes A.Ş. Genel Müdürü Dr. Murat Cahit Cıngı konuşmacı olarak katılacak.

Sempozyum kapsamında 24 Nisan Perşembe günü; kalkınma, büyüme ve finans, yerel yönetimler ve medya, sanayi sektörü, Ar-Ge, Etkinlik ve Stratejik Sektörler, HİZMETLER SEKTÖRÜ: İş Güvenliği ve Sağlık başlıklarında paneller gerçekleştirilecek.

Sempozyumun ikinci günü olan 25 Nisan'da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından sempozyum katılımcılarına bir konferans verilecek.

Hisarcıklıoğlu'nun saban saat 10.00'da başlayacak olan konferansının ardından; SANAYİ SEKTÖRÜ: Mobilya Sektörü ve OSB'ler, İLİN İKTİSADİ TARİHİ: 15. - 19. Yüzyıllar, İŞLETMELERİN YAPISI VE SORUNLARI, İLİN İKTİSADİ TARİHİ ve ZİHNİYETİ, TARIM VE HAYVANCILIK SEKTÖRÜ, HİZMETLER SEKTÖRÜ: Turizm ve Mimari, KALKINMA AJANSLARI ve KÜMELENME, ÜNİVERSİTE ve BEŞERİ SERMAYE, başlıklarında paneller düzenlenecek.

Sempozyum kapsamında 25 Nisan 2014'te kapanış ve değerlendirme toplantısı yapılacak. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 3. Kayseri Ekonomisi Sempozyumu 24-26 Nisan'da Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement