3 Kişilik İşe 96 Başvuru - Son Dakika
Yerel

3 Kişilik İşe 96 Başvuru

Bitlis’in Ahlat ilçesinde yapımı tamamlanarak faaliyete geçen yeni Ahlat Müzesi için alınacak özel güvenlik elemanları kura ile belirlendi.

09.01.2015 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Ahlat ilçesinde yapımı tamamlanarak faaliyete geçen yeni Ahlat Müzesi için alınacak özel güvenlik elemanları kura ile belirlendi.

Ahlat Müze Müdürlüğü'ne alınacak 3 özel güvenlik görevlisi alımına 96 kişi müracaat etti. İşçi alımına müracaat eden 96 kişi arasında Ahlat Müzesi'nde kura çekimi yapıldı. Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, Bitlis İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Şahin Koçi ve Ahlat Müze Müdürü Ziya Kılınç'ın da bulunduğu kura çekiminde, müracaat eden 96 kişi arasında 3 asıl, 9 yedek kişi belirlendi. Kura çekiminde konuşan Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu; "Ahlat'ı, tarih bakımından Türkiye'nin en değerli ve en kıymetli hazinlerinden bir tanesi olarak görüyoruz ve bunu en iyi şekilde kendi milletimize, kendi insanımıza, turistlere, öğrencilerimize hazırlamaya çalışıyoruz. Şu anki Reisi Cumhurumuz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde Ahlat'a yaptığı ziyaret münasebetiyle mezarlık etrafındaki çevre düzenlemesi ve yeni müze ile karşılama merkezi yapıldı. Bu güzide bina kendisinin talimatlarıyla yapıldı. Kamuda bir hizmet üretirken, kamunun bütün dişlerinin hızlı bir şekilde çalışması lazım. Kamu bazen bir hizmet üretirken kendisi yapabileceği gibi hizmet alımı münasebetiyle de yapar. Bizde bugün hizmet alımı münasebetiyle 3 güvenlik personelimizin kura çekimiyle bizim bu bölgemizdeki tarih ve kültür varlığımızın korunması amacıyla tespitini yapacağız. İnşallah ilçemize, memleketimize daha büyük hizmetler üreteceğiz. Bu münasebetle 3 kişilik güvenlik alımı için güvenlik belgesi olan 96 vatandaşımız müracaat etmiş. Bizde burada hepinizin huzurunda adil bir şekilde bir kura çekeceğiz" dedi.

Kura sonunda Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, Bitlis İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Şahin Koçi, ve Ahlat Müze Müdürü Ziya Kılınç, kurada asıl çekerek özel güvenlik görevlisi olmaya hak kazananları tebrik ederek hayırlı olması temennisinde bulundular. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 3 Kişilik İşe 96 Başvuru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement