Dehşet Saçan Kocanın 3 Kez Müebbet Hapsi İstendi - Son Dakika
Güncel

Dehşet Saçan Kocanın 3 Kez Müebbet Hapsi İstendi

Dehşet Saçan Kocanın 3 Kez Müebbet Hapsi İstendi

Bursa'da 2 kişiyi yaralayıp eşini, kayınbiraderini ve uzaktan akrabasını öldüren Soytürk Çeledir için savcı mütalaada bulundu.

19.11.2015 14:42  Güncelleme: 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da geçen 19 Ocak'ta Serkan T.'yi bıçakla yaraladıktan sonra aynı gün geldiği Eskişehir'de eşi Çiğdem Çeledir'i, kayınbiraderi Muhammet Murat Çelik'i ve uzaktan akrabası Birol İnce'yi tabancayla öldüren, kayınvalidesi Aynur Çelik'i de yaralayan Soytürk Çeledir için savcı mütalaada bulundu.

Mahkeme savcısı, Soytürk Çeledir'in eşini öldürmekten ağırlaştırılmış ömür boyu hapis, Muhammet Murat Çelik ve Birol İnce'yi öldürmek suçundan da 2 kez ömür boyu hapis cezası istedi.

BOŞANMAK İSTEYEN EŞİNİN KALDIĞI EVE GİTTİ

Otomobil alım satımı yapan 33 yaşındaki Soytürk Çeledir, bir süre önce Eskişehir'de işlettiği kahvede çalıştıktan sonra Bursa'daki ailesinin yanına dönen 19 yaşındaki Serkan T.'yi Bursa'da bıçakla yaraladı. Aynı gün Eskişehir'e gelen Soytürk Çeledir, kendisinden boşanmak isteyen eşi 29 yaşındaki Çiğdem Çeledir'in annesi ile birlikte kaldıkları Yenikent Mahallesi'ndeki evine gitti.

EŞİYLE İLİŞKİSİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜ AKRABASINI ÖLDÜRDÜ

Kapıyı çalıp içeri giren Soytürk Çelendir çıkan tartışmada sofrada yemek yemekte olan kayınvaldesi Aynur Çelik, kayınbiraderi Muhammet Murat Çelik ve eşi Çiğdem Çelendir'e tabancayla vurup kaçtı. 4 çocuk annesi Çiğdem Çeledir aynı gün, kayınbirader Muhammet Murat Çelik de 3 Şubat'ta kaldırıldıkları hastanede öldü.

Soytürk Çeledir aynı gece 19 Ocak'ta, eşiyle ilişkisi olduğunu öne sürdüğü uzaktan akrabası Birol İnce'yi Turgutlar Mahallesi girişindeki mezarlık yanında tabancayla öldürdü. Çeledir, 3 Şubat 2015 tarihinde yakalanarak tutuklandı.

HAKKINDA DAVA AÇILDI

Sanık Soytürk Çeledir hakkında eşi Çiğdem Çeledir'i, kayınbiraderi Muhammet Murat Çelik'i ve uzaktan akrabası Birol İnce'yi öldürmek, kayınvaldesi Aynur Çelik'i de yaralamak suçundan Eskişehir 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

Bugün yapılan duruşmada Soytürk Çeledir, eşini çok sevdiğini ve olay nedeniyle pişman olduğunu söyledi. Çeledir "Eşimi sevmiyor olsaydım 4 tane çocuk yapmazdım. Ben eşimi çok seviyordum. Olayların hepsi isteğim dışında gerçekleşti. Çocuklarım hem annesiz hem de babasız kalmıştır.Kim kendi namusuna laf söyletmek ister?" dedi.

2'nci Ağır Ceza Mahkemesi savcısı mütalaada bulunarak tutuklu sanık Soytürk Çeledir'in eşi Çiğdem Çeledir'i öldürmek suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis, kayınbiraderi Murat Çelik ve akrabası Birol İnce'yi öldürmekten de ayrı ayrı ömür boyu hapis, kayınvalidesi Aynur Çelik'i öldürmeye teşebbüs suçundan da 15 yıl hapis cezasına çarptırılmasını istedi.

Mahkeme heyeti, avukatların savcının mütalaasına karşı yazılı beyanda bulunmaları için süre istemeleri üzerine duruşmayı 23 Aralık 2015 tarihine erteledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dehşet Saçan Kocanın 3 Kez Müebbet Hapsi İstendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement