3 Maç Sonra Her Şey Farklı Olacak! - Son Dakika
Spor

3 Maç Sonra Her Şey Farklı Olacak!

3 Maç Sonra Her Şey Farklı Olacak!

F.Bahçe'de teknik direktör Dick Advocaat'ın takımı devralırken hayali, dayanıklılık gerektiren, tempolu ve baskılı bir oyun sistemiydi.

04.09.2016 06:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

F.Bahçe'de teknik direktör Dick Advocaat'ın takımı devralırken hayali, dayanıklılık gerektiren, tempolu ve baskılı bir oyun sistemiydi. Ancak Pereira'nın bıraktığı kötü miras karamsar bir hava oluşturdu. Hücumları çeşitlendirecek ve takımı ileri taşıyacak oyuncu eksikliği ise Hollandalı hocanın gözünü iyice korkuttu. Lens ve Sow transferleri ise doping etkisi yaptı. İki oyuncunun hazır gelmesi büyük kazanç oldu.Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre, Milli maçlar arasında ufak ufak yükleme idmanları yapan Advocaat, takımın fizik kapasitesini arttırmaya çalışıyor. İlk geldiğinde gözü korkan Advocaat, şimdilerde ise daha pozitif bir tablo çizerken, özlenen Fenerbahçe'nin ilk işaretlerini üç maç sonra vermeye başlayacaklarını söyledi.

Tecrübeli çalıştırıcı, geçtiğimiz günlerde yönetime sunduğu raporda, "Fiziksel kapasitemiz hala alt seviyelerde. Hazır gelen Lens ve Sow'la bu açığımızı kısmen de olsa kapatacağız. Milli oyuncularımız ise iki maç oynayarak daha fit dönecek. Bursaspor, Zorya (D) ve Kasımpaşa (D) maçlarında bazı sıkıntılar yaşayabiliriz. Evimizdeki Gaziantepspor karşılaşmasına ise birçok sorunumuzu çözmüş şekilde gireceğiz. Sonrasında ise beklentilerimizi karşılamaya hazır bir Fenerbahçe sahada olacak" ifadelerini kullandı. Yardımcıları Cor Pot ve Mario Been'in hazırladığı raporlar doğrultusunda ara dönem için Samandıra'da yoğun mesai harcayan Advocaat, "20 gün sonra bambaşka bir Fenerbahçe ortaya çıkacak" dedi.

.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor 3 Maç Sonra Her Şey Farklı Olacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement