3.Nejat Uygur Tiyatro Festivali Hazırlıkları Start Aldı - Son Dakika
Güncel

3.Nejat Uygur Tiyatro Festivali Hazırlıkları Start Aldı

Emsad tarafından düzenlenen ve halkımızın yoğun ilgi gösterdiği, ülke çapında sahne alan birçok tiyatro ekibinin yer aldığı tiyatro festivalinin üçüncüsü için hazırlıklar start aldı.

19.09.2014 09:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da bir araya gelen Emsad yönetim kurulu başkanı M. Savaş Bal, Emsad yönetim kurulu Eş Başkanı Zülfü Bal ve 3. Elazığ Ulusal Nejat Uygur Tiyatro Festivali Tertip Komite ve Danışma Kurulu Başkanı Zülfü Demirbağ , Festival programı ve diğer konularda tüm konularda istişarede bulunarak çalışmalarını hızlandırdı.

Ayrıca Emsad yönetim kurulu başkanı M. Savaş Bal VE Emsad yönetim kurulu Eş Başkanı Zülfü Bal, Ankara'da bulunan Elazığ Harput Derneğini ziyaret ederek,Dernek başkanı ve dernek üyeleri ile bir araya geldi.
Elazığ'da geleneksel hale gelen Nejat Uygur Tiyatro Festivali'nin üçüncüsünün hazırlıklarına heyecanla başladıklarını belirten M. Şavaş Bal, "Elazığsımıza bahar rengi getirecek olan tiyatro festivalli hazırları başladık.
Emsad olarak ilimizde geleneksel hale getirdiğimiz "3. Nejat Uygur Tiyatro Festivali" ile onbinlerce tiyatro severe unutamayacakları bir festival hazırlığı içindeyiz. Her yıl 1-8 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen festivalimiz bu yıl da Kasım ayı içinde bir hafta boyunca sürecek ve her gün farklı yetişkin ve çocuk oyunları ile sanatseverlerin karşısına çıkacağız.

"Festivalimizde, yerel ekipler ile il dışından gelecek ekiplerin sanatsal etkinlikleri, Elazığ'ın ulusal bazda büyük bir tiyatro festivaline imza atması ile de adından söz ettirmesini sağlayacaktır."

Elazığ her şeyin en güzelini hakkediyor. İnanın ki Elazığ halkı hey ay yapılacak tiyatro festivallerine hazır durumda. Bizleri heyecanlandıran, enerjimizi güçlendiren de Elazığ'ımızın tiyatro severleridir."dedi.
3. Nejat Uygur Tiyatro Festivali'nin bu yıl 7 Bölgeden 7 tiyatro topluluğu, ile Elazığ'dan katılacak tiyatro ekipleri ve bir çok tiyatro ustasını konuk edeceği bildirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 3.Nejat Uygur Tiyatro Festivali Hazırlıkları Start Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement