3 PKK'lı Teslim Oldu, 9 İşçinin Kaçırıldığı Teyit Edildi - Son Dakika
Güncel

3 PKK'lı Teslim Oldu, 9 İşçinin Kaçırıldığı Teyit Edildi

3 PKK\'lı Teslim Oldu, 9 İşçinin Kaçırıldığı Teyit Edildi

Şırnak'ta yapımı devam yol inşaatında çalışan 9 işçiyi PKK kaçırdığı telsiz konuşmaları ile teyit edilirken 3 PKK'lı da teslim oldu

16.05.2014 14:29  Güncelleme: 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak Merkez'e bağlı Görmeç Köyü Kumçatı Beldesinde yapımı devam yol inşaatında çalışan 9 işçinin terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığı telsiz konuşmaları ile teyit edildi.  Bitlis'in Tatvan ilçesinde 1, Şirnak'ın Silopi ilçesinde, 2 terörist silahsız olarak teslim oldu.

TELSİZ KONUŞMALARINDAN TEYİT EDİLDİ

Hakkâri Merkez'e bağlı Meskan Tepe Üs Bölgesinde meydana gelen silahlı çatışmada bir bölücü terör örgütü mensubunun öldüğü, terör örgütünün telsiz konuşmalarında teyit edildi.

3 TERÖRİST TESLİM OLDU

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Bitlis'in Tatvan ilçesi Yelkenli Jandarma Karakol Komutanlığına babası ile birlikte gelen 1 teröristin, Şırnak Sınır Kapısı Emniyet Amirliğine, 2 terörist silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olduğu bildirildi.

KİMLİK KONTROLÜ YAPAN GRUBA MÜDAHALE

Açıklamada, Diyarbakır'ın Silvan ilçesi Çatak Köyü Çalıönü Mahallesi bölgesinde yol kapatarak kimlik kontrolü yapan bir grubun Silvan İlçe Jandarma Komutanlığı Ekipleri'nin müdahalesi üzerine, dağıldığı belirtildi.

"TELSİZ KONUŞMALARI İLE TEYİT EDİLDİ"

Şırnak'ın Merkez'e bağlı Görmeç Köyü ile Kumçatı Beldesi arasında yapımı devam eden yol inşaatında çalışan, Koçağılı Köyü bölgesinde araçları terk edilmiş vaziyette bulunan dokuz işçinin bölücü terör örgütü tarafından kaçırıldığı, bölücü terör örgütü mensupları arasında yaptığı telsiz görüşmelerinde teyit edildi.

Hakkari, Meskan Tepe Üs Bölgesinde meydana gelen silahlı çatışmada bir bölücü terör örgütü mensubunun öldürüldüğünün bölücü terör örgütü mensupların telsiz konuşmaları ile teyit edildiği bildirildi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel 3 PKK'lı Teslim Oldu, 9 İşçinin Kaçırıldığı Teyit Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement