3. Taskk Kupası, Yarın Başlayacak - Son Dakika
Yerel

3. Taskk Kupası, Yarın Başlayacak

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'nun (TASKK), Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliğiyle düzenlediği 3. TASKK Kupası, yarın başlayacak.

11.09.2015 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'nun (TASKK), Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliğiyle düzenlediği 3. TASKK Kupası, yarın başlayacak.

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AASKF) Genel Sekreteri Özkan Aslan, bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan TASKK Kupası'nda maçların 12-13 Eylül tarihlerinde Ağrı Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadyumu'nda oynanacağını belirtti.

Bu yılki kupaya Ağrı Gençlerbirliği, Beyazıtspor, Patnos Gücü ve Hamur Kümbet takımlarının katılacağını kaydeden Aslan, şunları kaydetti:

"Kupada, takımlar arasında kurayla eşleşme sonucunda eleme usulüyle oynanacak maçlarla takımlarımızın amatör lig öncesi lige daha iyi hazırlanmalarını sağlıyoruz" dedi.

Aslan, kupada ilk maçın cumartesi günü Beyazıtspor-Patnos Gücü, ikinci maçın ise pazar günü Ağrı Gençlerbirliği ile Hamur Kümbet takımları arasında oynanacağını, kupanın final maçının ise bu eşleşmelerin gelip takımları arasında Bölgesel Amatör Ligi'ne verilecek sezon arasında oynanmasının planlandığını bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 3. Taskk Kupası, Yarın Başlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement