3 Yaşındaki Çocukları kafese Doldurup Esad'ı Protesto Ettiler - Son Dakika
Güncel

3 Yaşındaki Çocukları kafese Doldurup Esad'ı Protesto Ettiler

Esad rejiminin saldırılarını protesto etmek için, küçük çocuklara turuncu giysiler giydirip kafese dolduran muhaliflerin eylemi tepki çekti.

17.02.2015 11:42  Güncelleme: 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye'de Esad yönetimi karşıtı muhalifler dünyaya tepkilerini göstermek için oldukça ilginç bir eylem gerçekleştirdi. Belki de dünyadaki en tuhaf protestolardan birinde bu kez 3 yaşında küçük çocuklar kullanıldı.

ÇOCUKLARI KAFESE DOLDURDULAR

IŞİD'in Ürdünlü pilot Muaz el-Kasasbe'yi canlı canlı yakarak katletmesini ve Esad rejiminin saldırılarını protesto etmek için turuncu giysiler içindeki küçük çocuklar bir kafese kondu. Protesto sadece IŞİD için değil aynı zamanda Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad için de yapıldı. Başkent Şam'da düzenlenen eylemde Esad'ın hava saldırılarında ölen çocuklar temsil edildi. Aynı zamanda IŞİD terör örgütünün kurbanlarına ve rehinelerine giydirdiği turuncu renkli giysiler çocuklara giydirildi. Ürdünlü pilotun yakıldığı gibi bir hücre içine konan minik çocuklarla IŞİD eylemleri de protesto edildi.

TEPKİ ÇEKTİ

Bir kafes içşne konulan bir grup çocuğa yaklaşan bir meşalenin de görüntülendiği protesto tepkiyle karşılandı. Ellerine "Şiddete hayır" yazan panlartlar tutuşturulan en ufağı 3 yaşındaki çocukların böyle bir olayda kullanılması olumsuz karşılandı.



3 Yaşındaki Çocukları kafese Doldurup Esad\'ı Protesto Ettiler
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel 3 Yaşındaki Çocukları kafese Doldurup Esad'ı Protesto Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • yuh artıkkk: allah sizi kahretsin çoçukları bile yakıyorlar 8 31 Yanıtla
  • tr/trabzon: irak ve suriyede kadin, cocuk ve yaslilari toplayip cikaracaksin oradan sonrada bir atom bombasi atip heryeri dumduz edeceksin 22 10 Yanıtla
  • misafir: esed, baas, ve bütün seküller yapıların, ilideri, imamı, komutanı, , şeyhi, gavur askeri müslüman olan, cihatçı örgütlerin patronu kraliçe hazretleridir, cihat etmek isteyenlere müslüman öldürmek serbest diğerleri yasaktır 2 5 Yanıtla

Advertisement