30 Ağustos'ta Kültür ve Lezzetin Peşinde - Son Dakika
Güncel

30 Ağustos'ta Kültür ve Lezzetin Peşinde

30 Ağustos\'ta Kültür ve Lezzetin Peşinde

GezginDamaklar 30 Ağustos - 1 Eylül tarihlerinde sehayat etmek isteyenler için lezzet dolu rotalar sunuyor.

23.08.2013 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gezip gördüğünüz kadar yiyip içtiklerinizi anlattıracak farklı gezi deneyimleri sunan seyahat acentası GezginDamaklar 30 Ağustos - 1 Eylül tarihlerinde sehayat etmek isteyenler için lezzet dolu rotalar sunuyor. Kültürel ve tarihi varlıklar, doğal cazibe alanları kadar mutfak özelliklerinin ön planda olduğu tur programları çerçevesinde keşfedilecek özel yerel lezzetler de bulunuyor.

En fazla 20 kişinin katılımıyla gerçekleşen turlarda, damak tadına düşkün seyahat severler, kimi zaman Hatice Teyze'nin evine bilinmedik lezzetler için konuk olurken, kimi zaman şehrin şık restoranında lezzetli bir yemek yiyip, kimi zaman da yörenin meşhur aşçısının mutfağında birlikte yemek pişirerek lezzetin tadına birlikte varabiliyor.

Gezip gördüğünüz kadar yiyip içtiklerinizi anlattıracak farklı gezi deneyimleri sunan seyahat acentası GezginDamaklar'ın 70'i aşkın tur programı bulunuyor.

GezginDamaklar'ın 30 Ağustos - 01 Eylül tarihlerindeki 3 gün 2 gece süreli rotaları:

HAYAL ÖTESİ BATI KARADENİZ; Kastamonu, İnebolu, Cide, Çakraz, Amasra ve Safranbolu'yu kapsayan Batı Karadeniz mutfağının lezzetleri ile bezenmiş bu turda sıradışı menülerle kahvaltı ve yemekler de dahil iki kişilik odada kişi başı fiyat 570 TL.

URARTU'LARDAN GÜNÜMÜZE EFSANE ŞEHİR VAN: Van, Akdamar, Tatvan, Ahlat, Adilcevaz, Erciş ve Muradiye'den oluşan programda tarihi MÖ. 7000'lere dayanan Van ve çevresi gezilirken, bölge mutfağının sunduğu birbirinden lezzetli yemeklerin tadına varılıyor. Bu turun sıradışı menüleri de dahil iki kişilik odada kişi başı fiyatı 615 TL.

EN DOĞUDAKİ BATILI ŞEHRİMİZ KARS: Kars, Sarıkamış, Ani Harabeleri ve Çıldır Gölü'nün gezileceği bu turda yöreye has yemeklerin tadımının yanı sıra Acem, Karapapak, Malaban, Azeri gibi etnik kültürlerle zenginlik sunan Anadolu'nun en planlı şehri Kars'ın caddeleri, sokakları ve çevresi ziyaret ediliyor. Bu turun sıradışı menülerle kahvaltı ve yemekler de dahil fiyatı iki kişilik odada kişi başı 645 TL.

LİMAN KÖYLERİ VE EDİRNE: Yalıköy, Kıyıköy, İğneada, Dupnisa Mağarası ve Edirne'nin gezileceği ve bölge mutfağının lezzetlerinin tadılacağı bu turda sıradışı menüler, kahvaltı ve yemekler de dahil iki kişilik odada kişi başı fiyat 540 TL.

TANRIÇALAR DAĞINDA TATLI BİR MACERA: Bu programda bol oksijenli Kazdağları'nın köyleri ve çevresi Jeep Safari ile gezilirken yöre lezzetleri de GezginDamaklar'ı bekliyor. Bu turun sıradışı menüler, kahvaltı ve yemekleri de dahil iki kişilik odada kişi başı fiyatı 720 TL.

ÇEŞME- ALAÇATI GÜNLERİ; İzmir, Kuşadası, Şirince, Çeşme ve Alaçatı'yı kapsayan bu turda sıradışı menüler, kahvaltı ve yemekler de dahil iki kişilik odada kişi başı fiyat 855 TL.

BİR DEMET KUZEY EGE: Kaz Dağları, Ayvalık, Cunda, Bergama ve Foça'dan oluşan ustaların ellerinden enfes tatlara uzanan bu yolculukta sıradışı menüler, kahvaltı ve yemekler de dahil iki kişilik odada kişi başı fiyatı 925 TL.

BİR SAFRANBOLULU GİBİ YAŞAMAK: Bolu (Gölcük), Yenice Ormanları ve Safranbolu'dan oluşan bu programda sokaklarda bir Safranbolulu gibi dolaşırken, ustaların ellerinden yöresel lezzetler tadılabilecek. Bu yolculukta sıradışı menüler kahvaltı ve yemekler, dahil iki kişilik odada kişi başı fiyatı 550 TL.

KUTSAL VADİ KAPADOKYA: Nevşehir, Ürgüp, Hacıbektaş ve Niğde'yi kapsayan bu turun fiyatı, sıradışı menüler, kahvaltı ve yemekler de dahil iki kişilik odada kişi başı 700 TL.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 30 Ağustos'ta Kültür ve Lezzetin Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement