30 Ağustos Zafer Bayramı - Son Dakika
Yerel

30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Aydın'ın ilçelerinde tören düzenlendi.

30.08.2014 14:15  Güncelleme: 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söke'deki törende Atatürk Anıtı'na çelenk sunumunun ardından Kaymakam Mehmet Demirezer makamında tebrikleri kabul etti.

Cumhuriyet Meydanı'nda devam eden kutlamalarda Kaymakam Demirezer, beraberinde Garnizon Komutanı Kurmay Albay Mücahit Tamer ve Belediye Başkanı Süleyman Toyran ile birlikte halkın bayramını kutladı.

Piyade Üsteğmen Mehmet Pirim'in günün önemine ilişkin konuşma yapmasının ardından program geçit töreni ile son buldu.

ÇİNE

Çine Hükümet Meydanı'nda düzenlenen törene, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Osman Olgun, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile vatandaşlar eşlik etti.

Uzman Jandarma Kıdemli Çavuş Murat Toprak'ın günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmasının ardından Çine Feride Raşit Kalkan Ortaokulu öğrencileri şiirler okudu.

Program geçit töreni ile son buldu.

KUŞADASI

Kuşadası'nda Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunumu sonrasında düzenlenen törende halk oyunları ekipleri gösteriler sundu, şiirler okundu.

Törende konuşan Kuşadası Askerlik Şube Başkanı Binbaşı Bülent Şahin, "Bugün asil Türk milleti ve onun bağrından çıkan kahraman ordusunun en şanlı zaferlerinden biri olan 30 Ağustos zaferinin yıl dönümüdür. Bu zafer ulu önder Atatürk'ün önderliğinde çevikleşmiş milli bir birlik ve beraberlik ruhu içerisinde dünyanın en güçlü ordularına karşı elde edilen hürriyet ve bağımsızlık aşkı ile yanan bir milletin zaferidir" ifadelerini kullandı.

Programda sıcak hava nedeniyle baygınlık geçiren bir öğrenciye sağlık ekipleri müdahale etti.
GERMENCİK

Germencik'teki törenler Cumhuriyet Meydanı'nda yapıldı.

Germencik Kaymakam Vekili Hayrettin Çiftçi, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Aydın Aktaş, Emniyet Müdürü Serkan Demircioğlu, Belediye Başkanı Ümmet Akın'ın yanı sıra protokol ve vatandaşların katıldığı programda, günün önemine ilişkin konuşma yapıldı, geçit töreni gerçekleştirildi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 30 Ağustos Zafer Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement