Çorlu Belediye Başkanı Baysan'dan Zafer Bayramı Mesajı - Son Dakika
Yerel

Çorlu Belediye Başkanı Baysan'dan Zafer Bayramı Mesajı

Çorlu Belediye Başkanı Baysan\'dan Zafer Bayramı Mesajı

Çorlu Belediye Başkanı Baysan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

30.08.2014 14:16  Güncelleme: 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Türk ulusunun, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün açtığı çağdaş uygarlık yolunda kararlı yürüyüşüne sonsuza kadar devam edeceğini bildirdi.

Baysan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, milli mücadelenin zaferle perçinlenerek ülkenin düşman işgalinden kurtarıldığı ve ulusal bağımsızlığın kazanıldığı 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Savaşı'nın 92. yıl dönümünde Zafer Bayramı'nın büyük bir coşku ve onur ile kutlandığını belirtti.

Zafer Bayramı'nın, Türkiye Cumhuriyeti tarihi kadar dünya tarihinde de önemli bir yer tutan ve bir milletin kaderini tayin eden bir savaş olduğunu ifade eden Baysan, şunları kaydetti:

"Her şeyin bittiği sanılan bir dönem ve çok zor koşullar altında milletin yüce azmi ile düşman orduları vatan toprağından atılmış ve tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun yolu açılmıştır. Türk ulusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün açtığı çağdaş uygarlık yolunda kararlı yürüyüşüne sonsuza kadar devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zaferi'nin 92. yıl dönümünde tüm halkımızın Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, Yüce Önder Atatürk'ü, değerli silah arkadaşlarını ve Kurtuluş Savaşı'nın isimsiz kahramanlarını saygıyla anıyorum." - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorlu Belediye Başkanı Baysan'dan Zafer Bayramı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement