30 Ağustos Zafer Bayramı - Son Dakika
Yerel

30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı

Çubuk’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı.

30.08.2014 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Çubuk ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü törenle kutlandı.

Çubuk'taki kutlamalar Atatürk Parkı'nda bulunan Atatürk Anıtına çelenklerin konulması saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Törende Garnizon Komutanlığı adına Jandarma Astsubay Çavuş Kürşat Yaşar, günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı.

Konuşmanın ardından program, Çubuk Kaymakamı Vekili Salih Bıçak'ın kaymakamlık makamında kutlamaları kabul etmesiyle devam etti. Bu yıl vatandaşlar da yoğun olarak kutlama törenine katıldı.

Daha sonra 30 Ağustos Zafer Bayramı anısına bir resepsiyon veren Bıçak, burada yaptığı konuşmada, "Yüce milletimiz ve kahraman ordumuz, kutsal saydığı değerler uğrunda şartlar ne kadar olumsuz olursa olsun, düşman ne kadar güçlü olursa olsun yılmadan mücadelesini sürdürerek bu zaferi kazanmıştır. Toprakları işgal altında olan milletimize, bağımsızlığı yaşatan, milletimizin hürriyetinden asla vazgeçemeyeceğini dünyaya gösteren bu zaferle Türkiye Cumhuriyeti'nin temelleri atılmıştır" dedi.

Kutlama programına Çubuk Kaymakamı Vekili Salih Bıçak, Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Tiryaki, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Metin Çokmutlu, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Harun Torgay, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, oda başkanları ile diğer yöneticiler, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 30 Ağustos Zafer Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement