30 Ağustos Zafer Bayramı - Son Dakika
Güncel

30 Ağustos Zafer Bayramı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

30.08.2016 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Mesajında, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94'üncü yıl dönümünün, 15 Temmuz hain ve başarısız darbe girişimiyle başlayan ve sonrasında yaşanan terör olayları nedeniyle buruk kutlandığını kaydeden Türel, "1922'de Büyük Taarruza kumandanlık eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve onunla birlikte canlarını vatana siper eden tüm kahramanları, 15 Temmuz gecesinde ve terör olaylarında vatanı için gözünü kırpmadan şehadet şerbeti içen bütün şehitlerimizi minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun." dedi.

94 yıl önce milletin istiklal ve istikbali için verdiği mücadele ve sahip olduğu milli mücadele ruhunun aynı inanç, iman ve azimle bugün de sürdüğünü ifade eden Türel, şunları kaydetti:

"15 Temmuz'da da İstiklal Savaşı'nda olduğu gibi milli birlik ve beraberliğin en güzel örneğini, bir olunca dahili ve harici hiçbir düşmanın Türkiye'nin karşısında duramayacağını bir kez daha tüm dünyaya gösterdik. Ülkemizi kaosa sürüklemek isteyenler yine daha da güçlenmiş bir Türkiye'yi karşılarında buldu. Biz güçlü olmalıyız. Biz güçlü ve birlik içinde olursak, kim ne hesap yaparsa yapsın başarılı olamayacaktır. Kurtuluş Savaşı'nda iki binden fazla şehit vermiş olan Antalya'da, 30 Ağustos'un hatırasına ve Türkiye'nin istiklal ve istikbal mücadelesinin anlamına tam olarak sahip çıkarak daha büyük hedeflere hep birlikte yürüyeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 30 Ağustos Zafer Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement