30 Ağustos'ta Şenlik, Konser ve Kutlama Yok - Son Dakika
Güncel

30 Ağustos'ta Şenlik, Konser ve Kutlama Yok

Yaşanan terör olayları nedeniyle, 30 Ağustos Zafer Bayramı törenleri sadece çelenk koyma ve tebrikleri kabul şeklinde icra edilecek.

28.08.2015 08:28  Güncelleme: 08:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Ağustos Zafer Bayramı'na ilişkin Başbakanlık Genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Genelgede terör olayları nedeniyle bayram kutlamalarına sınırlama getirilerek, bayram boyunca şenlik, konser ve kutlama yapılmaması istendi.

DAVUTOĞLU İMZASIYLA YAYINLANDI

Başbakan Ahmet Davutoğlu imzasıyla yayımlanan genelgede bayram boyunca şenlik, konser ve kutlama faaliyetlerinin yapılmaması istendi.

"SADECE ÇELENK KOYMA VE TEBRİK OLSUN"

Resmi Gazete'de yayımlanan Başbakanlık Genelgesi'nde, "Son günlerde meydana gelen terör olayları nedeniyle, 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerinin sadece çelenk koyma ve tebrikleri kabul şeklinde icra edilmesi; diğer şenlik, konser, eğlence ve kutlama faaliyetlerinin yapılmaması uygun görülmüştür" ifadeleri yer aldı.

30 Ağustos\'ta Şenlik, Konser ve Kutlama Yok
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 30 Ağustos'ta Şenlik, Konser ve Kutlama Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (42)

  • delimavi: sayın davutoğlu kanallarda çarşaf çarşaf eğlence yarışma evlendirme programları var heyyyyyy duyurulur. derdiniz milli bayram resepsiyonları olmasın ... milli değerlerimizi yok etmeyin.. 34 10 Yanıtla
  • seda_42: Suan için ıyi olmuş kutlamamak insllh yeni zaferler kazanildikca kutlariz 18 20 Yanıtla
  • YOLSUZLUKLAR SORULMASI SUC OLAN TEK ÜLKE: AKP NİN TÜRKİYEDE TEK YAPTIGI ŞEY MİLLİ BAYRAMLARI ORTADAN KALDIRMAK BİRDE EN COK ONU YAPMAYI SEVİYORLAR AYETLE KURANLA DALGA GECİP MİLLETİ KANDIRIP HIRSIZLIK YAPMAYI COK COK SEVİYORLAR ENAYİ HALKTA ONLAR NAMAZ KILIYOR DİNCİ YALAN SÖYLEMEZ DİYE İNANIYOR DİNDAR DEGİL KİNDAR OLDUKLARINI BİR GÖRSELER 21 10 Yanıtla
  • mallar : hadi ordan evlatlarını everirken akıllarına şehitler gelmiyoda zafer bayramindami geliyor akıllarına 18 0 Yanıtla
  • bilal: Abdullah Gül oğlunu şatafatla evlendirince terör yok zafer bayramına gelince terör var ne güzel ülke 15 1 Yanıtla
  • vatandas: en mantıklı olanı yaptınız bu terör örgütüne bir fırsat olabilirdi 30 Ağustos Zafer Bayramı diyoruz milyonlarca insanımız katılacaktı haince bir saldırı olabilir ve milyonlarca insanımız hayatını kaybedebilirdi bir vatandaş olarak bu ince düşüncenizi taktir ediyorum 0 11 Yanıtla tahir: Bir avuç çakalın korkusundan dışarıda çıkmayalım o zmn.nerde kaldı iç güvenlik 1 ay sonra kurban bayramınıda kutlamayalım o zmn hain bir saldırı olur diye 3 0 Turkoğlu: Sen gitme vatandaş 1 1
  • ...: kutlama yapılsın diye yorum yapanlara soruyorum. geçen yıl 30 ağustos ta ne yaptın. 3 7 Yanıtla
  • YOK CANIM: körün istediği bir göz Allah verdi iki göz...bahanenizi sevsinler sizin 9 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ankara'da Cumhuriyet Korosu Türk Halk Müziği Konseri Verdi
    22:49 Ankara'da Cumhuriyet Korosu Türk Halk Müziği Konseri Verdi

    Başkentte çeşitli meslek gruplarından gönüllülerin oluşturduğu Cumhuriyet Korosu, 'Yüzyılın Başkenti Ankara' adlı Türk halk müziği konseri verdi. Yenimahalle ilçesindeki Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte, Ankara'nın türkülerinin yanı sıra Rumeli, Kütahya, Burdur, Kırıkkale, Sivas, Erzincan, Artvin yöreleri ile Kıbrıs ve Azerbaycan'dan ezgiler dinleyicilerle buluştu. Başkentteki, Ulusal Mimarlık akımlarına örnek teşkil eden tarihi yapı ve binaların da tanıtıldığı konserde, çeşitli halk oyunu gösterileri yapıldı. Şef Serdar Yasun yönetiminde 30 eserin seslendirildiği konsere Ankaralılar yoğun ilgi gösterdi.

  • İstanbul Gaziosmanpaşa'da Toprak Kayması: 24 Bina Tahliye Edildi
    22:49 İstanbul Gaziosmanpaşa'da Toprak Kayması: 24 Bina Tahliye Edildi

    İstanbul Valiliği, Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması nedeniyle 24 binanın tahliye edildiğini, 78 kişinin otellere yerleştirildiğini bildirdi. Yıldıztabya Mahallesi'nde yaşanan olayda, toprak kayması sonucu 14 gecekondu etkilendi ve 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi. Bölgede yaşayan 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi. Tahliye edilen binalarda hasar tespit çalışmaları yapılacak.

  • Elazığ'da 9 kız öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla adliyeye sevk edilen lise müdürü tutuklandı
    22:48 Elazığ'da 9 kız öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla adliyeye sevk edilen lise müdürü tutuklandı

    Elazığ'da bazı öğrencileri taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan lise müdürü G.C, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ancak devam eden soruşturma sürecinde bir öğrenci daha şikayette bulundu ve müdür tekrar gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen müdür, 9 öğrenciyi taciz ettiği öne sürüldüğü gerekçesiyle tutuklandı.

  • Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı
    22:39 Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı 'sus payı' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi. Olay sonrası şahıs hastaneye kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.

  • Adana'da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Tuğba Yurt konser verdi
    22:38 Adana'da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Tuğba Yurt konser verdi

    Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında şarkıcı Tuğba Yurt, Seyhan Nehri kıyısındaki Merkez Park'ta konser verdi. Konserde çok sayıda kişi şarkılara eşlik etti ve Yurt'un performansı büyük alkış aldı.


Advertisement