30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Yerel

30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru

30 Ağustos Zafer Bayramı\'na Doğru

Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

29.08.2014 13:43  Güncelleme: 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Azizoğlu, mesajında, 30 Ağustos'un, savaş meydanlarında kazanılan askeri zaferin ötesinde, tarihi şanlı zaferlerle dolu milletin bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceğini gösteren tarihi bir zafer olduğunu belirtti.

Cumhuriyete hayat veren büyük zaferin  92. yıl dönümünü kutlamanın heyecanını yaşadıklarını vurgulayan Azizoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Başkomutanlığı'nda 26 Ağustos'ta başlayan ve 30 Ağustos 1922'de eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile Türk milleti yeniden hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur. Vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen bu zor ve kutlu mücadelenin kazanıldığı anlamlı zaferin 92. yıl dönümünde başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Bu duygularla saygıdeğer Bartınlıların ve Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensuplarının 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum." - Bartın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement