30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Güncel

30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru

30 Ağustos Zafer Bayramı\'na Doğru

AK Parti Denizli milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

29.08.2016 21:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Denizli milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Tin, mesajında, 30 Ağustos'un yok edilmek istenen bir milletin diriliş hikayesini zaferle taçlandırdığı günün 94. yıl dönümü olduğunu belirtti.

Kurtuluş Savaşı'nın bir dönüm noktası olduğunu aktaran Tin, Büyük Taarruz'la zafere ulaşan Türk milletinin cumhuriyeti kurarak istiklal ve istikbal mücadelesinin yol haritasını belirlediğini belirterek, "Asırlardır ülkemizin üzerinde oyun oynayanlar nasıl tarihin karanlık sayfasına gömüldüyse bu millete kafa tutan, hainlik yapan ve masum insanlara kurşun sıkan eller ve maşaları da kısacası tüm şer odaklar yine bu milletin memleket sevdasında boğulacaktır. Dün olduğu gibi bugün de yine ülkemizin birliğine, kardeşliğine, beraberliğine ve geleceğine yönelik ciddi tehditlerle karşı karşıyayız ancak bilinmelidir ki devletimizin kudretini kimse sınamaya kalkmasın, şayet böyle bir yola tevessül eden olursa gerekli cevabı en ağır şekilde milletimizden alır." ifadelerini kullandı.

Özkan da Türk milletinin imkansızlıklar içinde, milli ve manevi değerlerini, canını ortaya koyarak korumasını bildiğini, inandığı yolda asla dönmediğini, varlığına kastedilmesine asla izin vermediğini kaydetti.

Özkan, mesajında, şu ifadelere yer verdi:

"Bugün de ülkemizin ve milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğimize ve geleceğimize yönelik tehditlerle karşı karşıyayız. FETÖ, DAİŞ, PKK, PYD gibi terör örgütleri ve onların arkasındaki emperyalist güçler, ülkemizin ve milletimizin geleceğini tehdit etmektedir. Bin yıldır bu coğrafyada nice düşmanları yenmiş, nice ihanetleri çökertmiş olan aziz milletiz, 15 Temmuz'da ortaya koyduğu milli mücadele ruhuyla FETÖ'nün ve onun ruh ikizi eli kanlı terör örgütlerinin de üstesinden gelecektir. Bunun için ihtiyacımız olan tek şey, tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ilkesi etrafında bütünleşmektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • ATO Başkanı Gürsel Baran: Enflasyon Mücadelesi Başarıya Ulaşacak
    13:06 ATO Başkanı Gürsel Baran: Enflasyon Mücadelesi Başarıya Ulaşacak

    Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Türkiye'de sürdürülen enflasyon mücadelesinin bir yıl içerisinde başarıya ulaşacağına inandıklarını belirtti. Baran, enflasyon nedeniyle ticaretin her alanında sıkıntı yaşandığını ancak bu sürecin bir yılı geçeceğini düşünmediğini ifade etti. Ayrıca, hizmet sektörünün ekonominin omurgası olduğunu vurgulayan Baran, hükümete ve ekonomi yönetimine güvendiklerini ve desteklediklerini söyledi.

  • Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespit Edildi
    13:06 Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespit Edildi

    Yozgat Valiliği, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen deprem sonucunda Yozgat'ın Aydıncık, Kadışehri ve Çekerek ilçelerine bağlı bazı köylerde hasar oluştuğunu bildirdi. Can kaybı ve yaralanan olmaması sevindirici olarak değerlendirildi. Okullar tatil edildi.

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Pınarbaşı'nda Ziyaretlerde Bulundu
    13:05 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Pınarbaşı'nda Ziyaretlerde Bulundu

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Pınarbaşı ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Büyükkılıç, Sosyal Yaşam Merkezi'ni ziyaret ederek kursiyerlerle sohbet etti ve esnafı ziyaret ederek park ve bahçe düzenlemelerini inceledi.

  • Serdivan'da kaydedilen uyuşturucu partisi görüntülerinde yer alan 2 kadın da yakalandı
    13:05 Serdivan'da kaydedilen uyuşturucu partisi görüntülerinde yer alan 2 kadın da yakalandı

    Sakarya'nın Serdivan ilçesinde bir evde kaydedilen ve sosyal medyada paylaşılan uyuşturucu partisi görüntülerinde yer alan 2 kadın da polis tarafından yakalandı. Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı ancak adli işlemleri devam ediyor.

  • Elazığ'da 3 Yıl 4 Ay Hapis Cezası Bulunan Zanlı Yakalandı
    13:04 Elazığ'da 3 Yıl 4 Ay Hapis Cezası Bulunan Zanlı Yakalandı

    Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada, 'Açıkta Bırakılmış Eşya Hakkında Hırsızlık' suçundan 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir zanlı yakalandı. Zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Bursa'da şafak operasyonunda 113 kişi yakalandı
    13:04 Bursa'da şafak operasyonunda 113 kişi yakalandı

    Bursa'da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen şafak operasyonunda, aranan firari hükümlü ve şüphelilere yönelik yapılan baskınlarda 113 kişi yakalandı. Operasyonda, hırsızlık, dolandırıcılık, yağma, kasten öldürme, kasten yaralama, dolandırıcılık ve siber suç gibi suçlardan arananlar bulundu. Firari hükümlüler cezaevine teslim edilirken, zanlılar hakkında işlemler devam ediyor.


Advertisement