30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu, Siirt'te İptal Edildi - Son Dakika
Güncel

30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu, Siirt'te İptal Edildi

Siirt Valiliği, kentte yapılması planlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonunu, son günlerde yaşanan olaylar nedeniyle iptal edildiğini duyurdu.

26.08.2015 23:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Valiliği, kentte yapılması planlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonunu, son günlerde yaşanan olaylar nedeniyle iptal edildiğini duyurdu.

Siirt Valiliği resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, "Son günlerde ülkemizde ve özelikle ilimizde meydana gelen terör olayları ile şehitlerimize ve yüce milletimizin manevi değerlerine duyduğumuz derin saygıdan dolayı '30 Ağustos Zafer Bayramı' Resepsiyonu iptal edilmiştir" denildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93'üncü Yıldönümü, 30 Ağustos Pazar günü Siirt'te çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Valilik açıklamasında, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili yapılacak kutlama programı ise şöyle açıklandı:

"Kutlama programı 30 Ağustos Pazar günü saat 09.30'da Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başlayacak. Buradaki tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla sona erecek. Saat 09.50'de Valilik Makamında Vali, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanının tebrikleri kabulünden sonra, Törenin yapılacağı Valilik Binası önüne geçilecek.Buradaki tören 10.30'da Vali, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanının törene katılanların bayramını kutlamaları ile başlayacak ve İstiklal Marşı eşliğinde bayrağın göndere çekilmesiyle devam edecek. Kutlama mesajlarını okunması, Garnizon Komutanlığı ve Valiliği temsilen günün anlam ve önemini belirten konuşmalardan sonra Garnizon Komutanlığınca yürütülen Mehmetçik Dershanesinde eğitim gören LYS sınavında dereceye giren ve çeşitli üniversiteleri kazanan öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile devam edecek tören, askeri birliklerin resmigeçidi ile sona erecek. Tüm vatandaşlarımızın katılımını diler, 30 Ağustos Zafer Bayramlarını tebrik ederim" denildi. - Siirt

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu, Siirt'te İptal Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı
    07:38 Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı

    31 Mart seçimleri sonrasında akaryakıt fiyatlarının artarak 3 haneli rakamlara çıkacağı iddiasıyla dağıtım şirketlerinin yeni tabela talebinde bulunduğu haberleri yalanlandı. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada, akaryakıt dağıtım şirketlerinin böyle bir talepte bulunmadığı belirtildi. Kamuoyunu manipüle etmek amacıyla üretilen dezenformasyonlara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement