30 Ağustos Zaferi Demokrasi Meydanı'nda Başlayacak - Son Dakika
Yerel

30 Ağustos Zaferi Demokrasi Meydanı'nda Başlayacak

Gaziantep Valiliği’nden alınan bilgiye göre 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programını, yarın saat 09.30’da Demokrasi Meydanı’na çelenk bırakılarak başlayacak.

29.08.2015 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Valiliği'nden alınan bilgiye göre 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programını, yarın saat 09.30'da Demokrasi Meydanı'na çelenk bırakılarak başlayacak. Daha sonra saygı duruşunda bulunarak, İstiklal Marşı okunacak.

Saat 10.15 İstasyon Meydanı'nda gerçekleştirilerek kutlama töreninde Vali, Garnizon Komutanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı törene katılanların bayramını kutlayacak. Burada günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldıktan sonra öğrenciler tarafından şiirler seslendirilerek, tören geçişi olacak.

Geçiş sırası şöyle olacak:

"Bayrak Grubu, Sancak ve Temsili Birlik, Flamalar, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gaziantep Merkez Şubesi, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gaziantep Şubesi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gaziantep Şubesi, Türkiye Gazileri Koruma ve Dayanışma Vakfı Gaziantep Şubesi, Askeri Birlik Geçişi, Askeri Araçlı Birlik Geçişi, Polis Araçlı Ekip Geçişi." - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 30 Ağustos Zaferi Demokrasi Meydanı'nda Başlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement