30. Reform İzleme Grubu Toplantısı 4 Bakanın Katılımıyla Erzurum'da Gerçekleşecek - Son Dakika
Yerel

30. Reform İzleme Grubu Toplantısı 4 Bakanın Katılımıyla Erzurum'da Gerçekleşecek

Reform İzleme Grubu’nun 30. toplantısı, 23 Temmuz 2014 tarihinde İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın ev sahipliğinde, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun katılımlarıyla Erzurum’da gerçekleştirilecek.

21.07.2014 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Reform İzleme Grubu'nun 30. toplantısı, 23 Temmuz 2014 tarihinde İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın ev sahipliğinde, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun katılımlarıyla Erzurum'da gerçekleştirilecek.

AK Parit hükümetinin öncelikli gündem maddelerinden olan AB sürecinde siyasi reform çalışmalarının devamını ve etkin bir şekilde uygulanmasını sağlamak ve takip etmek amacıyla 2003 yılında kurulan Reform İzleme Grubu son toplantısı 9 Mayıs 2014 tarihinde Ankara'da yapılmıştı. Reform İzleme Grubu'nun 30. Toplantısı, 23 Temmuz 2014 tarihinde İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın ev sahipliğinde, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun katılımlarıyla Erzurum'da gerçekleştirilecek.

Toplantıda, Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne üyelik süreci kapsamında Siyasi Kriterler, Yargı ve Temel Haklar Faslı (23. Fasıl) ve Adalet, Özgürlük ve Güvenlik Faslı (24. Fasıl) konularında kaydedilen gelişmeler değerlendirilerek, önümüzdeki süreçte güncel gelişmeler ışığında öncelikli olarak ele alınabilecek konular görüşülecek. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 30. Reform İzleme Grubu Toplantısı 4 Bakanın Katılımıyla Erzurum'da Gerçekleşecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement