30 TL'ye Otomobil Verilecek - Son Dakika
Yerel

30 TL'ye Otomobil Verilecek

30 TL\'ye Otomobil Verilecek

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Süpermarketleri Eşya Kampanyası 26 Ağustos 2014 Salı günü başlayacak ve 30 TL’ye bir otomobil verilecek.

23.08.2014 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Süpermarketleri Eşya Kampanyası 26 Ağustos 2014 Salı günü başlayacak ve 30 TL'ye bir otomobil verilecek.

Esenlik Süpermarketler tarafından yapılan açıklamada, "Her yıl düzenlenen Esenlik Süpermarketleri Eşya Kampanyası 26 Ağustos 2014 Salı günü başlayacak. Tam 15 araçlık hediye otomobil konvoyu Malatya caddelerinde görücüye çıktı. Halkımızın alışveriş kültürüne heyecan ve canlılık katan kampanyaya ilginin çok yoğun olacağı bekleniyor.

15 otomobilin hediye edileceği kampanya ile yüzlerce daha diğer hediyeler talihlilerin olacak. Malatya, Kahramanmaraş ve Adıyaman Gölbaşı'ndaki Esenlik Süpermarketleri'nden yapılacak alışverişlere verilecek kuponlarla katılımın sağlanacağı kampanya ile 15 otomobil ve derin dondurucu, bulaşık makinası, cep telefonu, led tv ve bisikletten oluşan yüzlerce hediye sahipleri ile buluşacak.

26 Ağustos 2014 saat 08: 00'de Esenlik Süpermarketleri'nin kapılarını müşterilerine açmasıyla birlikte kampanya kuponları, alışveriş karşılığında dağıtılmaya başlanacak. 26 Ağustos 2014 sabahından itibaren, Esenlik Süpermarketleri'nden Malatya'da 44 TL, Kahramanmaraş'ta 46 TL, Elbistan ve Gölbaşı Şubeleri'nden ise 30'ar TL'lik alışveriş yapan herkesin, otomobil ve diğer hediyeleri kazanma şansı olacak. Tek seferde 44, 46 ve 30 TL tutarındaki her alışverişin karşılığı 1 kupon verilecek, her tutar katlandıkça kupon sayısı da katlanacak.

Kampanya, Malatya ve Kahramanmaraş'ta 3 ay, Elbistan ve Gölbaşı'nda 2 ay devam edecek. Malatya ve Kahramanmaraş'ta 26 Ağustos - 23 Kasım tarihleri arasında, Elbistan ve Gölbaşı'nda 26 Ağustos - 24 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek.

Malatya ve Kahramanmaraş'ta 3 çekiliş, Elbistan ve Gölbaşı'nda 2 çekiliş olacak. Kampanya talihlilerini belirlemek için her ay bir çekiliş programı yapılacak. İsteyen tüm vatandaşların katılımı ile gerçekleşecek eğlenceli çekiliş programları, halka açık alanda noter huzurunda yapılacak" ifadeleri kullanıldı.

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Araç ve Eşya Kampanyası hakkında şunları söyledi:

"Esenlik kazandırıyor. Bizim bir misyonumuz var. Bu misyon karlılıktan önce, halkımızın faydasını düşünerek, kaliteli hizmet vermektir. Kazancımızı da vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Esenlik kazanmaktan önce kazandırmayı ve paylaşmayı düşünen bir şirkettir. Müşterilerimizin alışveriş yaparken, aynı zamanda bu alışverişten kazanmaları, heyecan duymaları bizim mutluluğumuz oluyor. Bu anlamda alışveriş kültürüne ve ticari hayata bir heyecan ve sinerji getiriyoruz. Malatya sınırlarını aşan Esenlik Süpermarketleri, bu hareketliliği ve heyecanı artık bölgeye taşıdı. Bölgesinde marka olmuş bir şirket olarak Esenlik farkını bu kampanya ile sergiliyoruz. Kaliteli, uygun, güvenli ve kazandıran alışverişin merkezi Esenlik Süpermarketlerimizde her yıl düzenlediğimiz ve artık geleneksel hale gelen Araç ve Eşya Kampanyamızın tüm müşterilerimize hayırlı olmasını diler, daha şimdiden talihlilerimizi kutlarım." - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 30 TL'ye Otomobil Verilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement