300 Bin Paket Kaçak Sigara Yakılarak İmha Edildi - Son Dakika
Güncel

300 Bin Paket Kaçak Sigara Yakılarak İmha Edildi

300 Bin Paket Kaçak Sigara Yakılarak İmha Edildi

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde geçen ay ele geçirilen 300 bin paket sigara komisyon gözetiminde önce dozerle ezildi ardından da yakılarak imha edildi.

15.04.2014 15:39  Güncelleme: 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde geçen ay ele geçirilen 300 bin paket sigara komisyon gözetiminde önce dozerle ezildi ardından da yakılarak imha edildi.

Orhangazi'de 28 Mart günü ilçedeki bir depoyu izlemeye alan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, yakınlardaki park halindeki şüpheli minibüsü fark etti. Yaklaşık 2 saat bekleyen ekipler, gelen olmayınca minibüste yaptıkları aramada 50 bin paket kaçak sigara ele geçirdi. Daha sonra depoya yapılan baskında da üzeri saman çuvallarıyla kapatılmış bir kamyonda 250 bin paket sigara bulundu.

Operasyonda ele geçirilen kaçak sigaralar Orhangazi Emniyet Müdürlüğü ve Trafik Büro Amirliği'nde muhafaza edildi. İmha kararı çıkan kaçak sigaralar ve sigara yapımında kullanılan makaronlar kamyonlarla müdürlükten 2 TIR ve 2 kamyona yüklenerek bir taş ocağına götürüldü. Polis, Zabıta, Mal Müdürlüğü ve Sağlık Müdürlüğü temsilcilerinden oluşan İmha Komisyonu gözetiminde iş makineleriyle ezilen sigara ve makaronlar ardından da yakıldı. - Orhangazibursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 300 Bin Paket Kaçak Sigara Yakılarak İmha Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement