300 Polisle Uygulama - Son Dakika
Güncel

300 Polisle Uygulama

Adana'da 300 polisin katılımıyla yasa dışı gösteri, uyuşturucu ticareti, kaçakçılık ve hırsızlık gibi suç olaylarının yaşandığı mahallede uygulama yapıldı.

22.11.2016 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da 300 polisin katılımıyla yasa dışı gösteri, uyuşturucu ticareti, kaçakçılık ve hırsızlık gibi suç olaylarının yaşandığı mahallede uygulama yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı, Terörle Mücadele, Özel Harekat, Uyuşturucuyla Mücadele, Asayiş ve Çevik Kuvvet Şube müdürlüklerine bağlı ekiplerden oluşan 300 polis, yasa dışı gösterilerin sıklıkla yapıldığı merkez Seyhan ilçesi Küçükdikili Çınarlı Mahallesi'nde suçlulara yönelik ve halka güven vermek amacıyla uygulama yaptı.

Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ve zırhlı araçlarla mahallenin giriş ve çıkışında güvenlik önlemi alınan uygulamada, özel harekat polisleri evlerin çatılarında uzun namlulu silahlarla çevreyi kontrol etti.

Şehitlik Caddesi boyunca internet kafe, kahvehane ve parklardaki şüpheli kişilere genel bilgi taraması yapan ekipler, çocuklarla da bir süre sohbet etti.

Bu sırada motorize ekipte görevli bir polis, meraklı bir çocuğa kask takarak motosikletine bindirip bir süre gezdirdi.

Şüpheli bir kişinin polisleri görünce iş yerini kapatması üzerine ekipler, dükkan sahibinden iş yerini açmasını istedi.

Buzdolabı ve çamaşır makinesi tamiri yapılan iş yerine kilidi kırarak giren ekipler, aramada herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadı.

Bir otomobilde yapılan aramalarda ise birinin üzerinde "Apo" yazan 4 adet sopa ele geçirildi.

Uygulamada, hakkında aranma kararı bulunan 2 kişi gözaltına alındı, plakası bulunmayan 17 motosiklet trafikten men edildi. Bir kişinin motosikletinde yapılan aramalarda ise 79 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

300 Polisle Uygulama
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 300 Polisle Uygulama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement