31 Çocuk Erkekliğe Adım Attı - Son Dakika
Yerel

31 Çocuk Erkekliğe Adım Attı

31 Çocuk Erkekliğe Adım Attı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, belediyenin geleneksel hale getirdiği ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sünnet ettirme etkinliğini bu sene de gerçekleştirdi.

25.08.2015 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, belediyenin geleneksel hale getirdiği ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sünnet ettirme etkinliğini bu sene de gerçekleştirdi. Çukurköy Düğün Salonu'nda 31 çocuk sünnet ettirilerek erkekliğe ilk adımlarını attı. Acıbadem Eskişehir Hastanesi her yıl olduğu gibi bu sene de hiçbir ücret almadan çocukların sünnetini üstlendi.

Acıbadem Eskişehir Hastanesi'nden gelen uzman doktorlar tarafından gerçekleştirilen sünnet işlemleri sonrası Acıbadem Eskişehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Taner Güneş ve uzman doktorlara plaket ve hediyeler takdim edildi.

Acıbadem Eskişehir Hastanesi Başhekimi Taner Güneş ise, Tavşanlı Belediyesi ile böyle güzel bir etkinlik düzenlemekten son derece memnuniyet duyduklarını ifade ederek, "Tavşanlı Belediyesi'nden bize gelen talep doğrultusunda uzman ekibimizle Tavşanlı'ya gelerek 31 çocuğumuzu sağlıklı şekilde sünnet ettik. Bu çocuklarımıza acil şifalar diliyorum. Tavşanlı Belediyesi'ni böyle örnek bir program düzenlediği için tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı. (Tİ - EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 31 Çocuk Erkekliğe Adım Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement