32. Türkiye Maliye Sempozyumu Uludağ Üniversitesi'nde - Son Dakika
Yerel

32. Türkiye Maliye Sempozyumu Uludağ Üniversitesi'nde

32. Türkiye Maliye Sempozyumu Uludağ Üniversitesi\'nde

Türkiye’nin en köklü bilimsel toplantılarından biri olan ’Türkiye Maliye Sempozyumu’, bu yıl Uludağ Üniversitesi’nde yapılacak.

28.09.2016 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en köklü bilimsel toplantılarından biri olan 'Türkiye Maliye Sempozyumu', bu yıl Uludağ Üniversitesi'nde yapılacak.

Sempozyumun Bilim Kurulu, İİBF Yönetim Kurulu Salonunda bir araya geldi. 2017 Mayıs ayında yapılacak toplantının içeriğine ilişkin kararlar aldı. Türkiye'nin en uzun soluklu bilimsel toplantılarından olan ve 1985 yılından bu yana her yıl bir üniversitede gerçekleştirilen "Türkiye Maliye Sempozyumu"nun 32'incisi Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü tarafından düzenlenecek. Uludağ Üniversitesi, daha önce 1992 yılındaki 8. Türkiye Maliye Sempozyumu ile 2004 yılındaki 19. Türkiye Maliye Sempozyumlarına da ev sahipliği yapmıştı.

Türkiye Maliye Sempozyumu, gerek üniversitelerin akademik gelişimi, gerek ülkemizin sosyo-ekonomik ve siyasal karar alma mekanizmaları açısından önemli bir görev üstlenmiş durumda. Ele alınan ve tartışılan konular, Türkiye'de izlenecek maliye politikaları, çıkarılacak vergi kanunları ve yürütülecek bütçe süreçleri açısından belirleyici ve yol gösterici olarak değerlendirildiği için Türkiye Maliye Sempozyumu, maliye çevreleri ve yöneticiler tarafından büyük önem taşıyor.

Uludağ Üniversitesi İİBF'de ilk toplantısını yapan Sempozyum Bilim Kurulu, sempozyum takvimi, web sayfasının tasarımı, sempozyum çağrısı ve bildirilerinin hakem sürecinden geçirilmesi ile ilgili konular görüşülerek karara bağladı. Çeşitli üniversitelerden gelen 32. Türkiye Maliye Sempozyumu Bilim Kurulu Üyeleri, Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Feridun Yılmaz tarafından karşılandı. Dekan Yılmaz, Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi hakkında kısa bilgi verdikten sonra sempozyum hazırlık çalışmalarında başarılar diledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 32. Türkiye Maliye Sempozyumu Uludağ Üniversitesi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement