340 Kiloluk Kadının Cenazesi Kamyonetle Taşındı - Son Dakika
Güncel

340 Kiloluk Kadının Cenazesi Kamyonetle Taşındı

340 Kiloluk Kadının Cenazesi Kamyonetle Taşındı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yaşayan Saliha Satılmış, 10 yıldır mücadele hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. 340 kiloluk Satılmış'ın cenazesi kamyonetle taşındı.

17.10.2014 17:05  Güncelleme: 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yaşayan Saliha Satılmış, 10 yıldır mücadele ettiği fil hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti. 340 kiloluk kadının cenazesi özel bir tabut içerisinde kamyonette taşındı.

HAYATINI KAYBETTİ

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Mimar Sinan mahallesinde 2004 yılında yakalandığı fil hastalığı nedeniyle zor günler geçiren ve sık sık ülke gündemine konu olan Saliha Satılmış hayatını kaybetti. 44 yaşındaki kadın, hastalık nedeniyle en son 340 kiloya ulaşıp tedavi görmeye başladı. Saliha Satılmış, tedavisini devam ettirdiği Darıca Farabi Devlet Hastanesi'nde hayata gözlerini yumdu.

ÖZEL TABUTA KONULDU

340 kiloluk Saliha Satılmış'ın cenazesi özel yapılan tabut içerisine koyularak kamyonetle Mimar Sinan mahallesinde kılınan cenaze namazından sonra Gebze'nin Pelitli köyünde toprağa verildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 340 Kiloluk Kadının Cenazesi Kamyonetle Taşındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yalova'da Uyuşturucu Ticareti Yapan 2 Zanlı Tutuklandı
    14:22 Yalova'da Uyuşturucu Ticareti Yapan 2 Zanlı Tutuklandı

    Yalova Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir istihbaratı değerlendirerek C.G'nin uyuşturucu ticareti yaptığını tespit etti. C.G. ve M.B. gözaltına alındı ve yapılan aramalarda uyuşturucu ile hassas teraziler ele geçirildi. Şüpheliler tutuklandı.

  • Edremit Körfezi'nden Organik Zeytin Sütü İlgi Görüyor
    14:22 Edremit Körfezi'nden Organik Zeytin Sütü İlgi Görüyor

    Balıkesir'in Edremit körfezi ilçelerinde üretilen zeytin sütü, organik yöntemlerle elde edilen özel bir yağdır. Zeytinler taş değirmende ezilerek hiçbir baskı işlemi görmeden damlama yöntemiyle yağ elde edilir. Zeytin sütü, yüksek miktarda E vitamini, A.D.K vitaminleri, polifenoller ve mikro besinler içerir. Kalp damar sağlığına, kötü kolesterolü düşürmeye ve yüksek tansiyonu düşürmeye yardımcıdır. Zeytin sütü, saflık ve temizlik anlamında kullanılan özel bir zeytinyağıdır ve doğal yollarla üretilip paketlenir.


Advertisement